ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

0 «Αντιμνημονιακός», ο αθεράπευτα υποτελής απέναντι στον Τόμσεν και την παρέα του…

Γράφει ο Αιας

Θλιβερή εικόνα οι κλόουν της πολιτικής ζωής. Εστω και ως πολιτικά «πτώματα».

Ο πιο πιστός συνεργάτης των τροικανών, ο οποίος ενστερνίσθηκε αμέσως την αγριότητα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του Μνημονίου και.......
πρωτοστάτησε στην κατεδάφιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, ενώ εκτέλεσε με υπερβάλλοντα ζήλο το βαρέως νοσούν Εθνικό Σύστημα Υγείας, επιχειρεί να εμφανιστεί ως αντιμνημονιακός!
Ακόμη γελάει ο κάθε πικραμένος με τη δήλωσή του, ότι είχε …διαφωνήσει με την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ (και συνεπώς στον μηχανισμό στήριξης, βλ. Μνημόνιο), θεωρώντας ως υπεύθυνους, τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Και τούτο ένα χρόνο μετά την προκλητική για τη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς,  δήλωσή του, με αφορμή την απόφαση του εισαγγελέα να στείλει τη δικογραφία για τη διόγκωση του ελλείμματος, του 20009, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να διαβιβαστεί στη Βουλή, πως: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μακελειό».

Προφανώς, περισσεύει η θρασύτητα και πολιτική ξεδιαντροπιά στον Α. Λοβέρδο. Ακόμη και αν τα κίνητρά του έχουν το σπέρμα της εκδίκησης, επειδή πετάχτηκε σαν στυμμένη λεμονόκουπα και δεν έτυχε από τα «αφεντικά» της δέουσας ανταμοιβής για την υποταγή του στα κελεύσματά τους. Υπενθυμίζουμε, ότι δεν ικανοποίησαν ούτε τις αχαλίνωτες φιλοδοξίες του πατρινού πολιτικού για την προεδρία του νεοδεξιού ΠΑΣΟΚ, ούτε, φυσικά, το εξουσιαστικό πάθος του να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Υ.Γ. Μα, εαν ο Λοβέρδος, είχε αντιδράσει στο Μνημόνιο, δεν θα ήταν αθεράπευτα υποτελής απέναντι στον Τόμσεν και την παρέα του. Θα έπραττε ό,τι έπραξε η Κατσέλη. Απλά πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...