ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

0 Τα «αντισυμβατικά» αξεσουάρ ενός ιμπάλα!

perierga.gr - Τα "αντισυμβατικά" σκουλαρίκια ενός ιμπάλα!Η μόδα δεν αφορά μόνο στους ανθρώπους, αφού καθώς φαίνεται και τα ζώα ζήλεψαν! Τρανή απόδειξη το ιμάπλα που βλέπετε να επιδεικνύει με τρανή υπερηφάνεια τα «αντισυμβατικά»… σκουλαρίκια στα αυτιά του που έχουν τη μορφή ολοζώντανων πτηνών!


Στο Kruger National Park της Νότιας Αφρικής, το εντυπωσιακό μεγαλόσωμο ζώο φαίνεται να απολαμβάνει τα δύο πτηνά του είδους oxpecker που επέλξαν τα αυτιά του για να… ξαποστάσουν!

Ικανοποιημένο από την επιλογή όχι μόνο των πρωτότυπων σκουλαρικιών αλλά πρωτίστως από την ενέργεια των πτηνών να αφαιρέσουν τα τσιμούρια και τα εξωπαράσιτα από τη γούνα του, το ιμπάλα απολαμβάνει τόσο τη… μόδα όσο και τη θεραπεία!

perierga.gr - Τα "αντισυμβατικά" σκουλαρίκια ενός ιμπάλα!
Οι εντυπωσιακές εικόνες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο και συγγραφέα Villiers Steyn, ο οποίος απαθανάτισε τη σκηνή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. «Τα πουλιά αυτά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ιμπάλα όχι μόνο θεραπευτικά αλλά και… αισθητικά», λέει χαριτολογώντας ο φωτογράφος.
perierga.gr - Τα "αντισυμβατικά" σκουλαρίκια ενός ιμπάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...