ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

0 ΜακΝτόναλντς: Η καντίνα που έγινε… αυτοκρατορία!

perierga.gr - ΜακΝτόναλντς: Η καντίνα που έγινε... αυτοκρατορία!Η αλυσίδα ΜακΝτόναλντς έχει γίνει συνώνυμη του γρήγορου φαγητού ανά τον κόσμο, διαθέτοντας καταστήματα σε 119 χώρες. Κι όλα αυτά ξεκίνησαν πριν από 75 περίπου χρόνια από μια μικρή καντίνα με την ονομασία «The Airdrome», δίπλα στο αεροδρόμιο Μονρόβια της Καλιφόρνια.


Εκεί ο Patrick McDonald πουλούσε στους πελάτες του χάμπουργκερ και… ατελείωτη πορτοκαλάδα για 15 σεντ, προσθέτοντας λίγο αργότερα στο μενού πάνω από 40 είδη ψητών στα κάρβουνα, ενώ το 1940 το κατάστημα μεταφέρθηκε στην πόλη Σαν Μπερναρντίνο με την ονομασία «McDonald’s».perierga.gr - ΜακΝτόναλντς: Η καντίνα που έγινε... αυτοκρατορία!
Τον Οκτώβριο του 1948, αφού οι δύο γιοι του Patrick, Maurice και Richard («Mac» and » Dick»), συνειδητοποίησαν ότι τα περισσότερα από τα κέρδη τους προέρχονταν από την πώληση των χάμπουργκερ, αποφάσισαν να διατηρήσουν μόνο ένα απλό μενού: χάμπουργκερ, πατατάκια και χυμό πορτοκαλιού, ενώ το επόμενο έτος η Coca Cola και οι πατάτες τηγανητές προστέθηκαν με επιτυχία.
perierga.gr - ΜακΝτόναλντς: Η καντίνα που έγινε... αυτοκρατορία!
To 1953 ξεκίνησε το franchise του καταστήματος σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ αλλά και στο εξωτερικό, δημιουργώντας μια επιτυχημένη αλυσίδα σε ολόκληρο τον κόσμο, απόλυτα ταυτισμένη με την έννοια του γρήγορου φαγητού.
perierga.gr - ΜακΝτόναλντς: Η καντίνα που έγινε... αυτοκρατορία!
perierga.gr - ΜακΝτόναλντς: Η καντίνα που έγινε... αυτοκρατορία!
perierga.gr - ΜακΝτόναλντς: Η καντίνα που έγινε... αυτοκρατορία!
perierga.gr - ΜακΝτόναλντς: Η καντίνα που έγινε... αυτοκρατορία!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...