ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

0 Επίσκεψη σε ένα σύννεφο!

perierga.gr - Ένα "επισκέψιμο" σύννεφο! Το διαδραστικό έργο του νεοϋορκέζικου αρχιτεκτονικού γραφείου «Diller & Scofidio» αποτελεί μέρος έκθεσης και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα περίπτερο μέσα σε πυκνούς υδρατμούς, το οποίο τοποθετήθηκε με ειδικά στηρίγματα επάνω στη λίμνη Neuchâtel της Ελβετίας.


Το πρωτότυπο «Blur Building» είναι «ένα κτίριο χωρίς μορφή, ένα μόνιμο σύννεφο που συνδέεται με την ακτή με μια σκάλα, πλήρως επισκέψιμο από τον κόσμο, ο οποίος έχει την ευκαιρία να απολαύσει στο εσωτερικό του την αίσθηση που δημιουργείται όταν κάποιον βρίσκεται μέσα στην ομίχλη», λένε οι δημιουργοί.



perierga.gr - Ένα "επισκέψιμο" σύννεφο!
perierga.gr - Ένα "επισκέψιμο" σύννεφο!
Μέσα σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας αλλά και με τους υδρατμούς και την υγρασία να πλημμυρίζουν το «χώρο», οι επισκέπτες αντιλαμβάνονται ένα σύνολο χωρίς όρια, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν ένα αεροπλάνο μπαίνει μέσα στα σύννεφα.


Ένα ειδικό σύστημα ψεκαστήρων στέλνει νερό από τη λίμνη προς τα πάνω, το οποίο μέσω μιας ειδικής διεργασίας δημιουργεί το «θόλωμα», ενώ η συνολική εικόνα παραπέμπει επιτυχημένα σε ένα αιωρούμενο σύννεφο πάνω από τη λίμνη.
perierga.gr - Ένα "επισκέψιμο" σύννεφο!
«Η αίσθηση που έχει κάποιος όταν περνά με το αεροπλάνο μέσα από ένα σύννεφο είναι μοναδική, αν και βρίσκεται ασφαλής μέσα σε κλειστό χώρο. Πόσω μάλλον όταν καλυφθεί ο ίδιος από την ομίχλη…», συμπληρώνουν οι αρχιτέκτονες.
perierga.gr - Ένα "επισκέψιμο" σύννεφο!
perierga.gr - Ένα "επισκέψιμο" σύννεφο!
perierga.gr - Ένα "επισκέψιμο" σύννεφο!
perierga.gr - Ένα "επισκέψιμο" σύννεφο! http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...