ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

0 Τα ελληνικά προϊόντα κατακτούν την Αμερική


Τα ελληνικά προϊόντα κατακτούν την Αμερική

Αύξηση 20,88% σημείωσαν οι ελληνικές εξαγωγές στις ΗΠΑ το πρώτο φετινό εξάμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, σε 588,5 εκατ. δολάρια από 453,7 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της αμερικανικής στατιστικής υπηρεσίας.
Την τελευταία διετία οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ έχουν ανακάμψει κατά 8,4%.

Παράλληλα, πέρυσι οι αμερικανικές εξαγωγές προς τη χώρα μας μειώθηκαν κατά 2,1% σε 1,10 δισ δολάρια σε σχέση με το 2010, ενώ το πρώτο φετινό εξάμηνο μειώθηκαν κατά 10,87% σε ετήσια βάση, από 505,5 εκατ. δολάρια σε 450,6 εκατ. δολάρια.


Στο εξάμηνο ο λόγος των εξαγωγών μας προς τις εισαγωγές από ΗΠΑ έφτασε σχεδόν το 1:1.

Μάλιστα για πρώτη φορά οι εξαγωγές μας είναι λίγο περισσότερες από τις εισαγωγές μας, ήτοι το διμερές εμπορικό ισοζύγιο είναι για πρώτη φορά πλεονασματικό για τη χώρα μας κατά 98 σχεδόν εκατ. δολάρια.
http://www.newsbomb.gr/prionokordela/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...