ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

0 Στις Φιλιππίνες ανακαλύφθηκαν σαρκοφάγοι παρόμοιοι των Αιγυπτίων

www.mikres-ekdoseis.gr
Σεπτέμβριος 24, 2012.

Μανίλα, Φιλιππίνες- Cross.

 Ομάδα αρχαιολόγων  στα βουνά της ζούγκλας Καμχαντίκ στις Φιλιππίνες ανακάλυψε 15 τάφους κατασκευασμένους από ασβέστη, οι οποίοι είναι παρόμοιοι με αρχαίους αιγυπτιακούς.

Τα ευρήματα υπάρχουν σε διάφορους τάφους κοντά σε χωριό και είναι 1000 ετών.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι τελετές των  κηδειών, των κατοίκων των Φιλιππίνων στις αρχές του Μεσαίωνα ήταν πολύ πιο περίπλοκες από ό, τι  εθεωρείτο μέχρι σήμερα.

Εκτός από σαρκοφάγους, οι ειδικοί ανακάλυψαν και τμήματα μεταλλικών αντικειμένων, καθώς και αντικείμενα που φτιάχτηκαν από ανθρώπινα οστά αλλά και ζώων.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Μουσείου της χώρα, Ευσέμπιο Μάντισον, είπε ότι βρέθηκαν σαρκοφάγοι που μοιάζουν πολύ με τους αρχαίους «αδελφούς» τους, στην  Αίγυπτο, αλλά σε αντίθεση με τους Αιγυπτίους, η διακόσμηση των τάφων δεν ήταν από παραστάσεις της μυθολογίας και του κύκλου της ανθρώπινης ύπαρξης.

  © mikres-ekdoseis- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...