ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

0 Όσο το πειραματόζωο δεν εξεγείρεται το πείραμα θα συνεχίζεται.

 Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα μας είπε ο κ. Σαμαράς. Ψέματα. Εκτιμούμε πως θα ακολουθήσουν κι άλλα πολύ χειρότερα. Ίσως να μην είναι ο ίδιος στην εξουσία όταν θα λαμβάνονται νέα μέτρα, ίσως να είναι ο κ. Τσίπρας, ίσως κάποιος σε στυλ Παπαδήμου. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα είναι μέσα από το κλειστό πολιτικό σύστημα, με μια εναλλαγή των θέσεων νομής της εξουσίας. Η κοινοβουλευτική «δημοκρατία» μας δεν....έχει αδιέξοδα, έτσι δεν λέμε;.

Απανωτά μέτρα λοιπόν θα συνεχίσουν να λαμβάνονται όσο το πειραματόζωο δεν εξεγείρεται. Όσο δέχεται χωρίς καμία αντίδραση τα όποια μέτρα, αυτά θα συνεχίσουν να επιβάλλονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Δεν είναι ηλίθια τα διάφορα σαρκοβόρα συμφέροντα να σταματήσουν, τώρα που βρήκαν μια τραυματισμένη και πεσμένη κοινωνία που δεν μπορεί να σηκωθεί στα πόδια της. Θα μας φάνε όλες τις σάρκες στην κυριολεξία. Βρήκαν «τον μήνα που τρέφει τους δώδεκα». Θα σταματήσουν μόνο όταν συναντήσουν αντίσταση. Όταν οι Έλληνες πολίτες βρουν τη δύναμη να αποτοξινωθούν από την τρομοκρατία των καθεστωτικών ΜΜΕ και αρχίσουν να μιλάνε με τους γύρω τους για τι μέλλει γενέσθαι.

Είμαστε ένα τεράστιο πείραμα (δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο) άντλησης εύκολου κέρδους για τα ντόπια και ξένα παράσιτα και ταυτόχρονα ένα παράδειγμα κατατρομοκράτησης των κοινωνιών που ζητούν κοινωνική δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή. Στο χέρι μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι αλλαγών υπέρ της δημοκρατίας και των άλλων κοινωνιών, διαφορετικά θα μείνουμε το εξευτελισμένο και κακό παράδειγμα στην παγκόσμια ιστορία.

ΥΓ. Ας ξαναθυμηθούμε λίγο το σχετικό βίντεο που μας αφορά. Είχε κυκλοφορήσει πριν ένα χρόνο, αλλά τώρα πλέον επαληθεύεται απόλυτα.


Δείτε το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...