ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ιπποποταμομαχία

Φωτογραφίες από μία σύγκρουση γιγάντων

Μπροστά σε ένα αναπάντεχο θέαμα δύο οργισμένων ιπποπόταμων βρέθηκε ο ερασιτέχνης φωτογράφος Alexey Tishchenko κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Ναμίμπια.

Τα δύο ζώα μάχονται με σφοδρότητα μέσα στο νερό διεκδικώντας την ηγεσία του κοπαδιού. Με τα στόματα ανοιχτά έτοιμοι να επιτεθούν επιδίδονται σε έναν αγώνα δύναμης για την επικράτηση του ισχυρότερου.

Ο Ρώσος φωτογράφος κατέγραψε το περιστατικό ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην αφρικανική σαβάνα.

«Έμεινα έκπληκτος από το θέαμα και νιώθω τυχερός που είχα την ευκαιρία να αποτυπώσω τις στιγμές αυτές. Φαίνεται πως οι ιπποπόταμοι είχαν κοκκινίσει ίσως επειδή είχαν κυριευτεί από την οργή. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άλλα ζώα και δεν νομίζω πως θα το ξαναδώ ποτέ», δήλωσε ο ίδιος περιγράφοντας το τέλος της μάχης: ο νικητής «κοκορευόταν» με το στόμα ορθάνοιχτο μπροστά στον ηττημένο αντίπαλό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...