ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε..


Αλλαγή σφαίρας γεωπολιτικής επιρροής και προετοιμασία (αυτορρύθμιση) 
 
Όπως έχετε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό η ιστοσελίδα έχει αφιερωθεί σχεδόν εξολοκλήρου στο κομμάτι της ιστορικής ταυτότητας. Ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια για να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Η ανάκτηση της ιστορικής ταυτότητας του Έλληνα και η καλλιέργειά αυτής, δημιουργεί γεωμετρική πρόοδο για την επιβίωση του έθνους.

Ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο της αδιαφορίας, καθοδηγούμενος από την ελεγχόμενη ενημέρωση των ΜΜΕ.

Σύντομα η Ελλάδα θα αλλάξει σφαίρα γεωπολιτικής επιρροής, πριν το μεγάλο ραντεβού με τα τεκνα του Νταβούτογλου...
Χωρίς πανικό, ας ετοιμαστούμε ως ορθόδοξοι Έλληνες για όλα τα ενδεχόμενα με χρονικό προσδιορισμό μετά τις εκλογές των Η.Π.Α.

Τα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την επιστροφή στην ύπαιθρο και ειδικότερα του πληθυσμού των αστικών κέντρων (γεωστρατηγική άμυνα), όπως και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ειδικά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Σε συζητήσεις με ευαισθητοποιημένους για την τύχη της πατρίδας ανθρώπους της ιατρικής και φαρμακευτικής επιστήμης, αναδείχθηκε γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ο θαλάσσιος άξονας μέσω Ιταλίας, αναφορικά με την παροχή φαρμακευτικής περίθαλψης.

Ας φροντίσει ο καθένας να αποκαταστήσει περαιτέρω τη σχέση του με την ορθόδοξη παράδοση, όπως μας δίδαξαν οι Άγιοι πατέρες της εκκλησίας, για να φυλαχτούμε από τα δεινά που ακολουθούν γιατί θα δώσουμε εξετάσεις.
 

http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...