ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

0 14 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο»


Ψάχνοντας τον Νέμο

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σε 3D και του πιθανολογούμενου sequel της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας τον Νέμο», παρουσιάζουμε 14 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων.


Αν ζουμάρετε αρκετά στα διπλώματα που βρίσκονται στο οδοντιατρείο, θα δείτε ότι γράφουν:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (3)
Η ταινία αρχικά δεν ξεκινούσε τόσο λυπητερά, καθώς ο θάνατος της μητέρας του Nemo αποκαλυπτόταν στην πορεία μέσω flashbacks. Παρόλα αυτά, οι δημιουργοί της ταινίας το άλλαξαν γιατί ήθελαν το κοινό να καταλάβει την υπερπροστατευτική φύση του πατέρα του Nemo, Marlin.
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (12)
Η Pixar έχει την συνήθεια να τοποθετεί αναφορές σε παλαιότερες ταινίες της μέσα στις καινούργιες. Για παράδειγμα στο πάτωμα του οδοντιατρείου θα δείτε τον Buzz Lightyear.
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (14)
Και ένα παιδί στο οδοντιατρείο διαβάζει ένα κόμικ με τον Mr. Incredible.
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (5)
Ο Nemo μάλιστα εμφανίζεται στην ταινία «Monster’s Inc» ως ένα παιχνίδι της Boo, δύο χρόνια πριν βγει το «Ψάχνοντας τον Νέμο».
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (9)
Και μιλώντας για την ταινία «Monster’s Inc», τα μαλλιά του Sully και η ανεμώνη του Nemo σχεδιάστηκαν από το ίδιο πρόγραμμα στον υπολογιστή:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (8)
Αν κοιτάξετε καλά στο τέλος της ταινίας «Ψάχνοντας τον Νέμο», θα δείτε τον Luigi από την ταινία «Cars», η οποία βγήκε στους κινηματογράφους 3 χρόνια αργότερα.
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (11)
Υπάρχει κάποια συζήτηση ως προς το αν αυτή η αφίσα με το μεγάλο ποντίκι και το πιρούνι στον τοίχο του οδοντιατρείου κοντά στο μπάνιο είναι μια αναφορά στην ταινία «Ratatouille», που κυκλοφόρησε 4 χρόνια αργότερα:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (1)
Και φυσικά, όπως και στις άλλες ταινίες της Pixar, το φορτηγό της Pizza Planet κάνει ένα πέρασμα:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (13)
Η αιμορραγία από την μύτη της Dory στην σκηνή με τον Bruce, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται αίμα σε ταινία της Pixar:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (4)
Και μιλώντας για τον Bruce, τον μεγάλο λευκό καρχαρία, πήρε το όνομα του από τον μηχανικό καρχαρία της ταινίας «Τα σαγόνια του καρχαρία» που ο Steven Spielberg συνήθιζε να αποκαλεί Bruce:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (6)
Τα τρία διακοσμητικά κεφάλια στο ενυδρείο ήταν εμπνευσμένα από τρεις υπαλλήλους της Pixar, τους Peter Sohn, Nelson Bohol και Ricky Nierva:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (2)
Η σκηνή όπου η Dory και ο Marlin πρέπει να περάσουν μέσα από το κοπάδι με τις μέδουσες, περιείχε 74.472 μέδουσες και πάνω από 8.000 σε κάθε μεμονωμένο πλάνο:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (7)
Επιπλέον, χρειάστηκαν 361.975 φτερά για να καλύψουν τους 7 πελεκάνους της ταινίας και 200 χελώνες για να ολοκληρώσουν την σκηνή που τα ψάρια ιππεύουν το κοπάδι των χελωνών.
Το «Ψάχνοντας τον Νέμο» είναι το DVD με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών:
Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» (10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...