ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

0 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Εισάγουν σε ψυχιατρική κλινική Αμερικανό για ανάρτηση στο facebook


Ο Αμερικανός Brandon J. Raub διετάχθη να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική για έναν ολόκληρο μήνα, απόφαση που παραβαίνει κατάφωρα το Σύνταγμα των Η.Π.Α σύμφωνα με τους συνήγορους υπεράσπισής του.
Οι υποστηρικτές του ανησυχούν ότι οποιοσδήποτε Αμερικανός θα μπορούσε ενδεχομένως να βρεθεί στη θέση του....
­Η αστυνομία των Η.Π.Α έθεσε υπό κράτηση τον Raub, βετεράνο του ναυτικού σώματος, δίχως να παρουσιάσει οποιαδήποτε κατηγορία και δίχως να ακούσει τα δικαιώματα κατά τη συλληψή του τον μετέφερε στο Ιατρικό Κέντρο John Randolph όπου κρατείται παρά τη θέλησή του...
Σύμφωνα με δημοσίευμα του eutimes που σας παρουσιάζουμε στο pentapostagma.gr, διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο με τις συνθήκες κράτησης του προκαλώντας δημόσια οργή και αγανάκτηση στους πολίτες των Η.Π.Α και στους ακτιβιστές υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων του αναφέρει ορθά ότι παραβιάζεται κατάφωρα η αρχή της Πρώτης Τροπολογίας του Συντάγματος των Η.Π.Α που αναφέρεται στην ελευθερία του λόγου, και με αυτή τη κίνηση όπως αναφέρουν ''η κυβέρνηση των Η.Π.Α παραβιάζει κάθε συνταγματική αρχή στην οποία στηρίχθηκε και οικοδομήθηκε το έθνος''.
Και ποιές ήταν οι επίμαχες αναρτήσεις;
Στις αναρτήσεις του στο Facebook, ο Raub υποδείκνυε ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α σχετιζόταν με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και καλούσε στη σύλληψη συγκεκριμένων αξιωματούχων της κυβέρνησης.
Και τα αντανακλαστικά αυτής της ολοκληρωτικής κυβέρνησης - άμεσα!!!... Οτιδήποτε παρεκκλίνει από τη ματιά του κομφορμισμού και της υποταγής τιμωρείται με οποιοδήποτε μέσο - ακόμη και με τη παραβίαση του Συντάγματος της χώρας.
Ο Raub δήλωσε ότι είναι πολύ ανησυχητικό που το Facebook παρακολουθείται από τη κυβέρνηση, και ότι αυτό θα πρέπει να εγείρει και ξεσηκώσει αντιδράσεις από τους πολίτες της χώρας..
Αυτά είναι λοιπόν τα μέσα "κοινωνικής δικτύωσης'... μαριονέτες απόλυτου ελέγχου και επικύρωσης των πρακτικών παρακολούθησης των διεφθαρμένων κυβερνήσεων...

http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...