ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

0 ENA ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΑΚΕΤΟ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΚΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

 Αποθέματα σε πετρέλαιο; Ιστορικά έγγραφα; Ένας μικρός θησαυρός; Τι μπορεί να είναι μέσα σε μια 100 χρονών συσκευασία και πρέπει να ανοιχτεί αυτή την Παρασκευή σε μια μικρή πόλη στη Νορβηγία.

 Η συσκευασία έχει κρατηθεί σε ένα μουσείο στο Gudbrandsdal και χρονολογείται απο τις 26η Αυγούστου του 1912. Φέρνει μια σημείωση από ένα άτομο που ονομάζεται Johan Nygard, διευκρινίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοιχτεί έως το 2012.


Υπάρχουν λίγες ενδείξεις για αυτό που μπορεί να περιέχει η συσκευασία. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο Nygard είχε εμπλακεί στην τοπική πολιτική και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έδωσε στο δήμαρχο τη συσκευασία λέγοντας του ότι το περιεχόμενό του «θα ωφελούσε και θα ευχαριστούσε τις μελλοντικές γενιές,»


Την παρασκευή, 24η Αυγούστου, οι κάτοικοι της πόλης θα ανακαλύψουν τελικά τι κρύβεται μέσα. Το VGTV.no θα μεταδίδει ζωντανά ραδιοφωνικά το άνοιγμα της συσκευασίας στη Νορβηγία την Παρασκευή το μεσημέρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...