ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

0 Μπίρα από… χρυσάφι!

perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!Σίγουρα δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ούτε θα τη βρείτε στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς σας! Η μπίρα με την εμπορική ονομασία RE είναι κατάλληλη για… βασιλιάδες και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.Ο λόγος; Η μπίρα, που είναι τύπου lager, περιέχει 0,018 γραμμάρια φύλλων χρυσού και συσκευάζεται σε μπουκάλια… σαμπάνιας, ενώ πίνεται αυστηρά και μόνο σε ψηλό ποτήρι και μάλιστα πολύ παγωμένη.


Η ζυθοποιία στην Οστράβα της Τσεχικής Δημοκρατίας παρασκευάζει την εν λόγω μπίρα ακολουθώντας μια αυστηρή διαδικασία στην παραγωγή που κρατάει 18 ολόκληρους μήνες, ενώ μόλις 500 μπουκάλια το χρόνο καταφθάνουν στους τυχερούς πελάτες. «Ο χρυσός είναι ένα αδρανές μεταλλικό στοιχείο γι ‘αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα τη γεύση της μπίρας», δηλώνει ο Marek Pieton, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, και συμπληρώνει:



perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!
«Το γευστικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ ο χρυσός έχει μακροπρόθεσμα αρκετά καλή επίδραση στην υγεία». Η ονομασία της μπίρας οφείλεται στον αιγυπτιακό θεό του Ήλιου Ρα, συνδυάζοντας με επιτυχία το χρυσαφί χρώμα με το χρυσό που περιέχει. Όσο για την τιμή της; Δεν αποκαλύπτεται στους… απλούς θνητούς!
perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...