ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

0 Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!

perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!Οι σειρήνες Χάρυβδη και Σκύλλα της ελληνικής μυθολογίας ενέπνευσαν τον γλύπτη William Pye προκειμένου να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι στην είσοδο του ξενοδοχείου «Seaham Hall Hotel» στην ομώνυμη πόλη της Μεγάλης Βρετανίας.


«Ο Όμηρος αναφέρει ότι επειδή η Χάρυβδη έκλεψε τα βόδια του Ηρακλή, ο Δίας της έριξε έναν κεραυνό και τη μεταμόρφωσε σε τεράστια δίνη που κατάπινε τα πλοία στη θάλασσα. Αυτή την κυκλική κίνηση του νερού και τη ρουφήχτρα που δημιουργείται θέλησα να δείξω στον κόσμο», εξηγεί ο γλύπτης.


perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!
Το σιντριβάνι αποτελείται από έναν ακρυλικό κύλινδρο που επιτρέπει στους θεατές να βλέπουν τη δίνη του νερού στο εσωτερικό του, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα που διαρκεί περίπου 15 λεπτά.
perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!
Ειδικοί εκτοξευτήρες νερού και ένας μηχανισμός στο εσωτερικό του σιντριβανιού δημιουργούν τη δίνη, ενώ η καθαρότητα του νερού επιτυγχάνεται μέσω κατάλληλων φίλτρων. Το σιντριβάνι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης αλλά και ένα ενδιαφέρον θέαμα για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!
perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!
perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...