ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

0 Κάλτσες που αντικαθιστούν τα παπούτσια!

Κάλτσες που αντικαθιστούν τα παπούτσια!
Θα μπορούσε κάποιος να φορέσει αυτές τις κάλτσες και να βγει στο δρόμο; Κι, όμως, η ελβετική εταιρεία Barefoot δημιούργησε τις ασυνήθιστες κάλτσες που βλέπετε για να αντικαταστήσουν τα παπούτσια και να κάνουν το χρήστη να αισθάνεται… ξυπόλητος!

Αν και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ αυτό που λέμε «μόδα», οι Ελβετοί δημιουργοί πιστεύουν ότι οι παράξενες κάλτσες τους είναι ιδανικές για «τους ανθρώπους που τους αρέσει να περπατάνε χωρίς παπούτσια, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα στην αναρρίχηση βράχων».

Οι κάλτσες έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικό υλικό, προσφέροντας προστασία από τα διάφορα επικίνδυνα αντικείμενα που υπάρχουν στους δρόμους, ενώ ένα επιπρόσθετο υλικό προστατεύει τα πόδια από μολύνσεις.

«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια τεχνολογικής έρευνας για το σχεδιασμό τους, ενώ τώρα δουλεύουμε επάνω σε ένα νέο σχέδιο κάλτσας που θα μπορεί να φορεθεί ακόμη και από κάποιον που θέλει να τρέξει… μαραθώνιο», λέει ο Dieter Hesch, ιδιοκτήτης της ελβετικής εταιρείας.

Η τιμή τους είναι περίπου 45 λίρες το ζευγάρι, κι αν σας φαίνονται ακριβές να ξέρετε ότι πάνω από όλα πληρώνετε άνεση στο περπάτημα, απαλλαγή από την καθημερινή ταλαιπωρία της επιλογής παπουτσιού και -πρωτίστως- τη διασημότητα που θα αποκτήσετε φορώντας τις κάλτσες αυτές με το κουστούμι σας!
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...