ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

0 Ολυμπιακά Ιδεώδη κλπ.! Βρετανοί που μετέφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα, πουλάνε τη Δάδα στο eBay!

Αρκετοί Βρετανοί που είχαν το προνόμιο να μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα σε όλη την Βρετανία για τους Αγώνες του Λονδίνου έχουν βάλει προς πώληση στο eBay την Ολυμπιακή Δάδα.



Μάλιστα το ποσό που έχει φτάσει η πώληση τους στην δημοπρασία είναι τα 85.500 ευρώ ενώ πωλείται σε αυτούς που την μεταφέρουν για μόλις 365 ευρώ.




Ενας από τους πωλητές δεν έχει καν συμπληρώσει τη διαδρομή του, αλλά έχει βάλει προς πώληση τη δάδα στο eBay υποσχόμενος πως μόλις τρέξει με αυτή θα την στείλει στον νικητή της δημοπρασίας.
Να μην σας πούμε τι ακούσαμε όταν προτείναμε να ανάψουν την φλόγα με τον αναπτήρα τους.

Και επειδή κάποιοι φίλοι αμφιβάλουν για τις πωλήσεις Ολυμπιακής δάδας μέσω του ebay ορίστε και η σχετική σελίδα!







 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/ebay.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...