ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

0 Καππαδοκία: Βρέθηκε μια ‘κρυφή’ υπόγεια πόλη

Ιούλιος 7, 2012.

Η διάσημη Καππαδοκία με τις νεράϊδες που μπαίνουν από τις καπνοδόχους στα σπίτια, έγινε ακόμη πλουσιότερη αφού βρέθηκε  μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες πόλεις του κόσμου, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.
Η Καππαδοκία η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο πάνω από 2,5 εκατομμύρια τουρίστες με τα ξεχωριστά αρχαιολογικά μνημεία, με τα επιδόρπια και  τις γεύσεις της είναι ένας από τους πλέον  δημοφιλέστερους προορισμούς.

Στην περιοχή του παλαιού κάστρου Νεβσεχίρ και των περιχώρων στα πλαίσια διαμόρφωσης του ευρύτερου χώρου που καλύπτει μια έκταση 785 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, ανακαλύφθηκε μια νέα υπόγεια πόλη, που όπως πιστεύεται συνδέει πολλές τοποθεσίες της περιοχής.

Ο δήμαρχος του Νεβσεχίρ Χασάν Ούνβερ δήλωσε ότι πρόκειται μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες πόλεις  της Τουρκίας και θα αποτελέσει  ένα από τα σημαντικά ιστορικά μέρη του κόσμου.

--
Μικρές Εκδόσεις Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...