ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

0 Πρωτότυπες ανθρώπινες «φωλιές»!

perierga.gr - Πρωτότυπες ανθρώπινες "φωλιές"!Στα πλαίσια του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού προγράμματος «Big Sur Spirit Garden», που τρέχει κατά μήκος των ακτών του Ειρηνικού, ο Καλιφορνέζος καλλιτέχνης Jayson Fann δημιουργεί τον… κήπο των ονείρων του, χτίζοντας ζεστές, ανθρώπινες φωλιές.


Αρκετά μεγάλες ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι οκτώ άτομα, προσφέρουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τη φύση εκ των έσω, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.



perierga.gr - Πρωτότυπες ανθρώπινες "φωλιές"!
Ο Fann συλλέγει προσεκτικά ξύλα και κλαδιά από τα δάση της περιοχής (χωρίς να βλάπτει τα δέντρα), προκειμένου να κατασκευάσει με τα χέρια του καταπληκτικές δομές που μοιάζουν με φωλιές πτηνών.
perierga.gr - Πρωτότυπες ανθρώπινες "φωλιές"!
Προτιμά κλαδιά ευκαλύπτου, που είναι ευέλικτα και εύκαμπτα, και στη συνέχεια «πλέκει» το σχέδιο κάθε φωλιάς με υπομονή και επιμονή. Στο εσωτερικό τοποθετεί μαλακά υφάσματα και η δομή είναι έτοιμη να τοποθετηθεί. Μια ξύλινη σκάλα στο εξωτερικό μέρος επιτρέπει στον κόσμο να φτάσει σε όλα τα σημεία της «φωλιάς».
perierga.gr - Πρωτότυπες ανθρώπινες "φωλιές"!
Οι πρωτότυπες ανθρώπινες φωλιές έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία των ακτών, ενώ ο κόσμος που επισκέπτεται την περιοχή απολαμβάνει και με το παραπάνω μια… βραχύβια διαμονή στο εσωτερικό τους.
perierga.gr - Πρωτότυπες ανθρώπινες "φωλιές"!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...