ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

1 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !

 
 
http://www.katohika.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50;;

    Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω και εκτός Ευρωζώνης.
    Kαλλιεργούνται παράλογες προσδοκίες για μια άνευ προηγουμένου επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, το χάρισμα δανείων και παροχές.

    Ο Τσίπρας εμφανίζεται αποφασισμένος να πράξει όλα τα παραπάνω, αλλά χρησιμοποιώντας απειλές και μονομερείς καταγγελίες διεθνών συμφωνιών της χώρας. Ο κίνδυνος είναι προφανής, καθώς ένα απελπισμένο κομμάτι της κοινωνίας θέλει να δοκιμάσει τη μέθοδο αυτή.

    O κίνδυνος είναι τεράστιος και οι πρώτοι που θα το πληρώσουν είναι οι σημερινοί απελπισμένοι, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο πιο απελπισμένοι θα είναι οι ίδιοι προσωπικά όταν το κράτος δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και η χώρα θα βυθισθεί στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ και την ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...