ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

0 Σπίτι πάνω σε... ρόδες

Ο Bond ξόδεψε τέσσερις μήνες και σχεδόν 14.000 ευρώ για να μετατρέψει το εγκαταλειμμένο όχημα σε κανονικό, κατά το δυνατόν, σπίτι.

Ο 28χρονος ήθελε διακαώς να μείνει με τη σύντροφό του Stacey Drinkwater αλλά οι τιμές των σπιτιών έκαναν τη συγκατοίκηση όνειρο απατηλό.

Έτσι ο Daniel αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αγόρασε πέρσι τον Οκτώβριο στο e-bay (!) το λεωφορείο που έκανε δρομολόγια στο Δουβλίνο και το Ανατολικό Σάσεξ. Ξήλωσε όλο το εσωτερικό του κι έβαλε μόνωση και διαχωριστικά για να διαμορφώσει τα δωμάτια.

Το σημερινό σπίτι έχει πλήρη υδραυλική εγκατάσταση με δεξαμενή 220 λίτρων και μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτροδότησης. Διαθέτει, όπως κάθε σπίτι, κουζίνα, ψυγείο, νεροχύτη και τρεχούμενο νερό.

Το ζευγάρι δηλώνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Δείτε τις φωτογραφίες















http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...