ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

0 Το βουνό των Κενταύρων

Λίγες μέρες αρκούν για να πάρεις τις "ανάσες" που χρειάζεσαι και να μπορέσεις να νοιώσεις λιγάκι πιο "άνθρωπος" ξεφεύγοντας από τα συνεχή δύσκολα και περισπούδαστα που απασχολούν όλους μας.
Οι δικές μας ανάσες τούτη τη φορά, ήταν με μπόλικο οξυγόνο στο Βουνό των Κενταύρων!
Πήλιο φίλες και φίλοι...
Το καθαρό νερό, η οργιαστική βλάστηση με τις άπειρες αποχρώσεις του πράσινου παρέα με τα λαμπρά χρώματα των λουλουδιών δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για να "αμφισβητήσεις" το ορθό της επιλογής, τουλάχιστον για ένα ανοιξιάτικο ταξίδι στην Ελλάδα.



















Τοπία και τόπος μαγευτικός.
Η μόνη μου ένσταση είναι κάποια πράγματα που δείχνουν ακόμη νοοτροπίες προ κρίσης!
Να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τον ταξιδιώτη - τουρίστα.
Οι τιμές φανερά έχουν πέσει σε σχέση με τα καταλύματα, μιας και ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Αλλά οι τιμές στο φαγητό, σνακς και αναψυκτικά θα έλεγα πως χρειάζονται "αναδιάρθρωση".  Δεν γίνεται μια πορτοκαλάδα Έψα στον τόπο παραγωγής της να κοστίζει στην πλατεία της Τσαγκαράδας 3 Ευρώ και στην πλατεία Μπουρναζίου 2 ή το πολύ 2,5 Ευρώ. Αυτό θα πρέπει μάλλον να το ξανασκεφτούν οι φίλοι της εστίασης στα μέρη αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...