ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

0 Συνταγές: Ταλιατέλες με μανιτάρια

ταλιατέλες με μανιτάρια
Ετοιμάσαμε μια νέα συνταγή ζυμαρικών, και συγκεκριμένα με ταλιατέλες, για όλους εσάς. Στη συνταγή που ακολουθεί, θα βρείτε φρέσκα μανιτάρια, πιπεριά, βούτυρο τρούφας και άλλες γευστικές εκπλήξεις. Πρόκειται για μια εύκολη συνταγή για ταλιατέλες, την οποία μπορείτε να αλλάξετε και να φέρετε στα μέτρα σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ή τα υλικά που έχετε στο ψυγείο σας.

Υλικά (για 2 άτομα)
250 γρ. φρέσκες ταλιατέλες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
6 φρέσκα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1κ.σ βούτυρο τρούφας
2 κ.σ. brandy
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, αφού μαλακώσει προσθέτουμε τις πιπεριές, σοτάρουμε ελαφρά και ρίχνουμε τα μανιτάρια, τα οποία έχουμε καθαρίσει και κόψει σε κομμάτια (για να καθαρίσουμε τα μανιτάρια θα χρειαστούμε ένα καθαρό και νωπό πανί).
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το brandy και ανάβουμε φωτιά (φλαμπέ), αφήνοντας το αλκοόλ να εξατμιστεί, για να δώσουμε ένα ιδιαίτερο άρωμα και γεύση στις ταλιατέλες μας .

Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και τις προσθέτουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.
http://www.foodzine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...