ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

0 Στην τελική ευθεία έργα 50 εκατ. ευρώ στη Σάμο

Ήδη εκτελούνται έργα 20 εκατ. ευρώ

Έργα προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ δρομολογεί για να συμβασιοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Σάμου. Ήδη εκτελούνται έργα 20 εκατ. ευρώ που αφορούν την ύδρευση, την αποχέτευση, το βιολογικό καθαρισμό, την περιμετρική οδό και άλλα.

Καθημερινά γίνονται συσκέψεις με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να γίνει η αποτύπωση του χρονοδιαγράμματος των έργων.

Από τη μέχρι τώρα πορεία των εργασιών αλλά και τον προγραμματισμό των επόμενων αναμένεται να καθοριστεί και το ποσοστό απορροφητικότητας που σύμφωνα με την εκτίμηση του δημάρχου, των τεχνικών υπηρεσιών και των εργολάβων, αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό.

Η καθυστέρηση λόγω των εκλογών αλλά και η στάση πληρωμών από πλευράς του δημοσίου είναι ανασταλτικοί παράγοντες για την έναρξη των εργασιών από πλευράς των εργολάβων, αφού ακόμη και για την προμήθεια των υλικών χρειάζονται μετρητά που προκαταβάλλονται και είναι αρκετά δύσκολο να εξασφαλιστούν.


Ανάμεσα στα έργα που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα είναι και η ασφαλτόστρωση του περιμετρικού δρόμου ως και τις 10 Οκτωβρίου και θα υπολείπεται για δημοπράτηση το συμπληρωματικό έργο της κατασκευής τοιχίων αντιστήριξης, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ. Επίσης, σε αυτά τα έργα εντάχθηκε χθες το αποχετευτικό δίκτυο ακαθάρτων της πόλεως Σάμου, το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα λύσει οριστικά το θέμα της δυσοσμίας της παραλιακής.

http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...