ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

0 Ας πούμε την αλήθεια. Ποια Ευρώπη και σαχλαμάρες. Όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά μας πολεμάει επιπλέον.

Χτες το μεσημέρι έτυχε να μιλάω με δύο Γερμανούς τουρίστες, από του λίγους που ήρθαν ως τώρα, οι οποίοι μου εξήγησαν κάποια πράματα κι εγώ έκανα τις διαπιστώσεις μου. Με τα λίγα αγγλικά τους αυτοί με τα λίγα αγγλικά μου κι εγώ συνεννοηθήκαμε πολύ καλά.
Μου είπαν ότι στη χώρα τους τα ΜΜΕ μιλάνε για μια Ελλάδα γεμάτη κλέφτες, εγκληματίες και φυσικά επικίνδυνη για τουρισμό αποτρέποντας τους έτσι να έρθουν διακοπές στην χώρα μας. Μου είπαν ακόμα ότι εκείνοι δεν μάσησαν και ήρθαν και πως αυτό που βλέπουν ως τώρα είναι ένας παράδεισος...




Βλέπουμε λοιπόν την Γερμανία να αποτρέπει τους πολίτες της να έρθουν, λόγω μιας δήθεν αντιγερμανικης ατμόσφαιρας που υπάρχει εδώ. Διαβάσαμε ότι το ίδιο διαφημίζει και η Αγγλία αλλά ετοιμάζεται να κάνει και η Ιταλία. Από την Ολλανδία μέσα σε λίγες μέρες ακυρώθηκαν πολλά εισιτήρια με προορισμό την Ελλάδα λόγω ενός περιστατικού που φημολογείται πως έγινε και το οποίο δεν το αναδημοσιεύουμε διότι δεν γνωρίζουμε την πηγή επαλήθευσης του.

Παρατηρούμε λοιπόν μια αδράνεια των Ευρωπαικών κρατών, των εταίρων μας όπως λένε. Όχι μόνο δεν μας βοηθούν αλλά μας κάνουν και χειρότερο κακό. Αν ήθελαν να μας βοηθήσουν θα έκαναν και προσπάθειες αναστροφής του κακού κλήματος. Δυστυχώς όμως τέτοιες ενέργειες δεν έγιναν.

Είμαστε μια ένωση, μερικών κρατών ίσων μεταξύ τους, αλλά αρχηγοί δυό τρεις (;). Θα πρέπει να δούμε τι γίνεται ακριβώς με αυτή την ένωση.

Η Ευρώπη, που είναι ότι καλύτερο για εμάς, έχει περισσότερους από 23 εκ ανέργους ενώ στην Ελλάδα οι άνεργοι είναι περίπου 1.5 εκ. Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη όπως και η ανεργία όλων των χωρών της.

Αυτή λοιπόν η ένωση, των 23+ εκ ανέργων αλλά και των άλλων πολλών εκατομμυρίων λαθρομεταναστών είναι φυσικό να μην είχε κάποιο σχέδιο επίλυσης προβλημάτων κρίσης. Κι εκτός αυτού εκ των πραγμάτων φαίνεται πως όχι μόνο δεν μπορεί να βοηθήσει μέλη που έχουν ανάγκη αλλά κάνει τα πάντα για να τα καταστρέψει γρηγορότερα.

Καλό θα ήταν λοιπόν η Ε.Ε, που εκφράζεται κυρίως πλέον στο πρόσωπο της ανέραστης Μέρκελ και μέχρι πρότεινως του Σαρκοζί,  αν δεν θέλει να μας βοηθήσει να μην το κάνει, αλλά να σταματήσει αυτόν τον ανελέητο πόλεμο που κάνει απέναντι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...