ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

0 "Εκτός πραγματικότητας ο ΣΥΡΙΖΑ" λέει.... ο Παπανδρέου!

Την πεποίθηση ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων σε ποσοστό 70%-75% επιθυμεί την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, εξέφρασε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο BBC ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σημείωσε ότι αυτό σημαίνει πως πρέπει να ακολουθηθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα έστω με κάποιες αλλαγές, παρατηρώντας ότι το περιθώριο για αυτές τις αλλαγές είναι πολύ μικρό. Πρόσθεσε ότι οι ψηφοφόροι εξέφρασαν την οργή, την απελπισία και τον πόνο τους στην κάλπη, αλλά θέλουν την αλλαγή. Τα κόμματα που αντιτίθενται σε αυτή την αλλαγή ωθούν τη χώρα εκτός ευρώ, είπε ο πρώην πρωθυπουργός, σχολιάζοντας ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο είναι «εκτός πραγματικότητας».

Σε ερώτηση για το αν οι εκλογές συνιστούν δημοψήφισμα, όπως έχει πει ο Βρετανός πρωθυπουργός και άλλοι αξιωματούχοι, ο κ. Παπανδρέου σχολίασε ότι κατά πολλούς τρόπους είναι ένα δημοψήφισμα, αλλά στην ουσία πρόκειται για κάτι διαφορετικό. Στο σημείο αυτό υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε προτείνει δημοψήφισμα, με το οποίο τώρα πολλοί συμφωνούν. Σχολιάζοντας την έντονη αντίδραση του Νικολά Σαρκοζί στην πρόταση περί δημοψηφίσματος, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την αρνητική αντίδραση του Γάλλου τέως προέδρου, η οποία «σίγουρα δεν ωφέλησε» τη θέση του ιδίου στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση αν οι Σαρκοζί και Μέρκελ στην ουσία τον «εκθρόνισαν», ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε ότι αυτή η διατύπωση είναι σκληρή, σχολιάζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να γίνει πιο ανοιχτή και δημοκρατική, να ελέγχεται από τους λαούς...

Τόνισε επίσης ότι τα γερμανικά χρήματα θα έπρεπε να αξιοποιούνται διαφορετικά, με την έκδοση ευρωομολόγου ή την ενίσχυση του τείχους ασφαλείας της ευρωζώνης. Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε επίσης ότι τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η θέση του κ. Ολάντ για περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα για τη δημοσιονομική προσαρμογή.

Χαρακτήρισε την ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από το ευρώ καταστροφική για την εθνική οικονομία και πρόσθεσε ότι θα δημιουργούσε αρνητικό προηγούμενο για την ευρωζώνη.

πηγή
http://www.ramnousia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...