ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

0 Και τα ακτινίδια χωρίς μεσάζοντες

Στη μάχη των φθηνών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες μπαίνει και η Βέροια, η οποία εκτός από πατάτες Νευροκοπίου θα διαθέσει ακτινίδια από το Συνεταιρισμό Ημαθίας.
Η πρωτοβουλία ανήκει στους «Πολίτες της Βέροιας» και ήδη το Σάββατο, 10 Μαρτίου, θα γίνει διανομή 75 τόνων πατάτας Νευροκοπίου Δράμας, στο χώρο της λαϊκής αγοράς (παζάρι) της Βέροιας, στην περιοχή «Προμηθέας».


Ταυτόχρονα, σε
διπλανό χώρο, θα διατεθούν φθηνά ακτινίδια από παραγωγούς της περιοχής. «Μεγάλες ποσότητες ακτινιδίων παραμένουν αδιάθετες στις αποθήκες των παραγωγών μας. Έτσι, αποφασίσαμε το ερχόμενο Σάββατο, μαζί με τις πατάτες Νευροκοπίου, να διαθέσουμε -απευθείας στον καταναλωτή- ντόπια και φρέσκα ακτινίδια προς 0,50 ευρώ το κιλό και, μάλιστα, συσκευασμένα», είπε ο κ. Κενανίδης, μέλος των «Πολιτών της Βέροιας». Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, έπεται συνέχει με τη διάθεση φασολιών και ρυζιού.


http://voria.gr

http://ksipnistere.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...