ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

0 Ο Πάγκαλος αποχωρεί: Ένας μικρός και πρόχειρος απολογισμός της θητείας ενός καθόλα άχρηστου πολιτικού.

Είπαμε να γράψουμε κάτι με αφορμή την συγκινητική δήλωση ενός μεγάλου πολιτικού τέρατος της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, του κ.κ Πάγκαλου που δήλωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική, όντας ικανοποιημένος (όπως και ο Τζεφρυ Παπανδρέος). Θεωρούμε πως πλέον η βουλή των Ελλήνων μένει πιο φτωχή την στιγμή μάλιστα που χρειάζεται όλο και περισσότερο ανθρώπους σαν τον πάγκαλο.


Αρκετές μ...κιες είπαμε, πάμε στο ψητό.


Πάγκαλε η ανακοίνωση σου ότι αποχωρείς από την πολιτική ήταν ότι καλύτερο είχαμε ακούσει τον τελευταίο καιρό, βέβαια ίσως να είναι λίγο άδικο το γεγονός ότι φεύγεις έτσι ήρεμος χωρίς να έχεις φάει πρώτα λίγο ξύλο. Όταν λέμε όμως ξύλο, εννοούμε ξύλο, κάτι σαν το ντεπόν κάθε έξι ώρες ξύλο.  Άρα καλό θα ήταν να λες ευχαριστώ και ακόμα καλύτερο να φύγεις από την Ελλάδα (την χώρα αυτή που αγαπάς τόσο πολύ) γιατί ασχέτως με το τι δείχνει η ιστορία ο Έλληνας δεν ξεχνάει, και να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι ο πρώτος που θα θυμηθεί όταν θα έρθει η ώρα.


Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι φεύγει από την πολιτική.

   
Γιαυτό κι εμείς, ως είθισται, θα κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στις πράξεις και τα λόγια του άθλιου αυτού πολιτικού στο πέρασμα του από τα έδρανα της βουλής αλλά και τις πολυθρόνες των υπουργείων που κατα καιρούς κατείχε...




1. Μπλεγμένος στη υπόθεση Οτσαλάν. Την θυμάστε;;; 


Ήταν τότε που οι συνήθεις ύποπτοι Σημίτης και Πάγκαλος έκαναν ακριβώς ότι προστάξανε τα αφεντικά τους και παρέδωσαν τον Οτσαλάν στους Τούρκους. 


Τι σημαίνει αυτό;;;
Ο Οτσαλάν είναι (ήταν;) ο αρχηγός στον αγώνα των Κούρδων υπέρ των δικαιωμάτων τους και ο πρώτος στόχος των Τουρκικών υπηρεσιών. Ο Πάγκαλος και η συμμορία τους τον παρέδωσαν παραβιάζοντας το σύνταγμα:



Άρθρο 5 παράγραφος 2
Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται μόνο οπού ορίζει το διεθνές δίκαιο. Απαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για την δράση του υπέρ της ελευθερίας. 


2. Ίμια


Πάγκαλος : Κατεβάστε την Ελληνική σημαία και θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας. 
Σημίτης: Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Για άλλη μια φορά ο πάγκαλος μπλεγμένος σε υποθέσεις εθνικής προδοσίας. 
Καταλύοντας το σύνταγμα σε πολλά σημεία του, ας μην τα αναφέρουμε όλα. Γενικότερα από μια άλλη σκοπιά η πράξη αυτή αναιρεί εξολοκλήρου του σύνταγμα και όχι μόνο ορισμένα σημεία του.


3. Αγωνιστές του 1821.


Ως γνήσιος ταγματασφαλίτης σε μια από τις άπειρες φορές που μιλούσε στο κοινό και καθώς αναφερόταν στους αγωνιστές του '21 είπε πως επρόκειτο για αγράμματους και αδαείς χωρικούς. Με τον τρόπο αυτό ο άχρηστος αυτός πολιτικός που ακούει στο όνομα Πάγκαλος έδειξε πως δεν σέβεται τίποτα και κανέναν. Βέβαια να τον ενημερώσουμε ότι αν σήμερα ζούσε έστω κι ένας από τους οπλαρχηγούς του 21 ο Πάγκαλος θα είχε ήδη γίνει τροφή για τα ψάρια του Αιγαίου.


4.  Μαζί τα φάγαμε.


Είναι μια φράση που έχει στιγματίσει τον κ. Πάγκαλο παρόλα αυτά τα πιστά πρασινοκομματόσκυλα του, τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας, θεωρούν πως έχει δίκιο.
Εμείς δεν λέμε πως είμαστε ένας λαός αγγελικά πλασμένος, όμως το μαζί τα φάγαμε δεν θα πρέπει να γενικεύεται. Η γιαγιά στο χωριό της πελοπονήσου που ζει με 3 και 60 τι έφαγε μαζί σου ρε πιθηκάνθρωπε;;;
Θα έστεκε καλύτερα αν έλεγε:


 Τα λεφτά τα φάγαμε εμείς τα γαλανοπράσινα ανθρωποειδή μαζί με τα γαλανοπράσινα κομματοσκυλα μας.




Όσο κι αν ψάχνουμε δεν μπορούμε να βρούμε καμία συνεισφορά του στην ελληνική κοινωνία πέραν των παραπάνω πράξεων και λόγων του που τον χαρακτηρίζουν. Είναι γεγονός πως πρόκειται για έναν από τους χειρότερους πολιτικούς που πέρασαν από την Ελλάδα (βέβαια ο ανταγωνισμός είναι σκληρός).  Το όνομα του γράφτηκε με μαύρα γράμματα στην πολιτική ιστορία αλλά και την μνήμη των Ελλήνων.


Επαναλαμβάνουμε πως θεωρούμε άδικο το γεγονός πως φεύγει έτσι ήρεμα, χωρίς ούτε μια φάπα. 
Η ουσία όμως είναι ότι φεύγει. Θα πρέπει να φεύγει ικανοποιημένος, όπως και ο αξιολύπητος και ταυτόχρονα αρχιβλάκας Γεώργιος Παπανδρέου,  καθώς πέτυχαν την αποστολή που τους ανέθεσαν οι ελληνοκτόνοι '' άνθρωποι'' που υπάρχουν πίσω από τις μάσκες των ευρωπαιοαμερικανικών κυβερνητών αλλά και άλλων υπηρεσιών. 


Εμείς να του ευχηθούμε

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

Ανοιχτή Ματιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...