ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

0 Σε ποια απόσταση από τη Γη θα περάσει ο αστεροειδής το 2013!



 
Εδώ και καιρό οι επιστήμονες παρακολουθούν την πορεία του αστεροειδή 2012 DA14 και γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα πλησιάσει πολύ κοντά στη Γη. Τώρα έχοντας πλέον οριστικοποιήσει τους υπολογισμούς τους ανακοινώνουν ότι ο 2012 DA14 θα περάσει σε απόσταση 24 χιλιάδων χλμ από τον πλανήτη μας στις 15 Φεβρουαρίου του 2013 και δεν θα μας απειλήσει ούτε στο ελάχιστο!


  Αν και ο 2012 DA14 είναι ένας σχετικά μικρός διαστημικός βράχος, με το μήκος του να φτάνει μόλις τα 50 μέτρα, η αλήθεια είναι ότι η περίπτωσή του ανησύχησε για λίγο τους ερευνητές αφού αν έπφτε στη Γη θα προκαλούσε καταστροφή ανάλογη με εκείνη της μεγαλύτερης σε ισχύ πυρηνικής βόμβας που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος.
 Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι αστρονόμοι από το Παρατηρητήριο La Sagra Sky Survey στην Ισπανία οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία του αστεροειδή, ο 2012 DA14 θα μπορούσε να καταστρέψει ολοσχερώς μια περιοχή ανάλογη με αυτή στην οποία εκτείνεται το Λονδίνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...