ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

0 Μετατρέψτε το iPad σε arcade

1

Οι νεότεροι δεν τα έχουν γνωρίσει αλλά για τις μεγαλύτερες ηλικίες πρόκειται για συσκευές που έχουν αφήσει εποχή. Λέμε φυσικά για τα ηλεκτρονικά arcade τα οποία έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές gamers πριν πάρουν τη θέση τους οι υπολογιστές και οι παιχνιδομηχανές.

Αν λοιπόν νοσταλγείτε εκείνα τα χρόνια, το proho.gr έχει για άλλη μια φορά τη λύση. Πρόκειται για το iCade το οποίο μετατρέπει το iPad σας σε ηλεκτρονικό παιχνίδι της δεκαετίας του '80. Μάλιστα η συσκευή δεν έχει μόνο το joystick και τα πλήκτρα εκείνων των παιχνιδιών. Έχει ακόμη και θήκη για να ρίχνετε κέρματα η οποία όμως ευτυχώς δεν θα σας χρειαστεί!

Και επειδή μόνο του το iCade δεν θα σας είναι και τόσο χρήσιμο, καλό είναι να κατεβάσετε και το Atari Greatest Hits από το App Store το οποίο περιέχει 100 διαφορετικά παιχνίδια. Το κόστος της συσκευής δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Δεν ξεπερνά τα 100 δολάρια τα οποία αν σκεφτείτε τα κέρματα που είχατε ξοδέψει μικρός σε τέτοια παιχνίδια, μάλλον είναι αμελητέο ποσό!

3
Icade
And he's not even British.
Gg
But I digress.
4
 
 http://www.bookofjoe.com/
 http://www.proho.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...