ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

0 Η νυχτερινή Ευρώπη από το διάστημα!


Την νυχτερινή εικόνα της Ευρώπης όπως φαίνεται από το Διάστημα, έστειλαν οι αστροναύτες του Διεθνούς Διααστημικού Σταθμού (ISS), κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις εργασίες τους.
  Η εικόνα που βλέπετε, τραβήχτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2012, όταν ο διαστημικός σταθμός βρισκόταν πάνω από την Ευρώπη και συγκεκριμένα σε απόσταση 500 χλμ πάνω από το Βέλγιο και την Ολλανδία.
  Όπως μπορείτε να δείτε, στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA (κλικ για μεγέθυνση), διακρίνεται με μπλε χρώμα ο ρομποτικός βραχίονας Remote Manipulator με τον οποίο γίνεται η μεταφορά εξοπλισμού από το ένα μέρος του Σταθμού στο άλλο και ακριβώς από κάτω η ολόφωτη Ευρώπη τη νύχτα!


http://www.pyles.tv/News/diastima/europe_night_.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...