ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

0 Το εντυπωσιακό ακρωτήριο Yehliu


To ακρωτήριο με τους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς που θα δείτε στην συνέχεια βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Ταϊβάν και ονομάζεται Yehliu. Οι σχηματισμοί, γνωστοί και ως Hoodoos, σχηματίστηκαν όταν τα κύματα του ωκεανού με τα χρόνια διέβρωσαν μέρος της βραχώδους ακτής.

Σε μερικά από τα πετρώματα έχουν δοθεί και ονόματα που βασίζονται σε αντικείμενα που μοιάζουν με τα σχήματα τους. Το πιο γνωστό Hoodoo ονομάζεται «the Queen’s Head».

Το περίφημο ακρωτήριο Yehliu βρίσκεται στην πόλη Wanli ανάμεσα σε Taipei and Keelung και αποτελεί δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Δείτε γιατί:



 





 



 



 



 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...