ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

0 Παλαιστίνη: Εκεί που ο ΟΗΕ κλείνει τα μάτια...


Όλα ξεκινάνε το 1947 όπου ο ΟΗΕ αποφασίζει με το νόμο 181  να διχοτομήσει την Παλαιστίνη στα δύο για την δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους με το 57% των εδαφών και ενός αραβικού με το 43% των εδαφών. Οι Άραβες φυσικά δεν το δέχονται και έτσι αρχίζει ένας συνεχής πόλεμος ανάμεσα στους παλαιστινίους και στους Ισραηλίτες.

Τον Μάιο του 1948 σιωνιστικές τρομοκρατικές ομάδες οι οποίες είχανε εκπαιδευτεί και εξοπλιστεί από την Βρετανία αρχίζουν να κάνουν επιθέσεις σκοτώνοντας άμαχους Παλαιστινίους και να κατακτούν πόλεις και χωριά με αποτέλεσμα σήμερα η Παλαιστίνη να έχει μόνο το 22% των αρχικών της εδαφών.



   Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το δίκαιο είναι με το μέρος των Παλαιστινίων που προσπαθούν τόσα χρόνια να φτιάξουν το δικό τους κράτος και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό,όμως ο ΟΗΕ εθελοτυφλεί εδώ και 60 χρόνια, όπως κάνει και με το θέμα της Κύπρου. 

Είναι απαράδεκτο ένας διεθνής οργανισμός που υποτίθεται πως δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει την ειρήνη και την ευημερία μεταξύ των λαών να μην κάνει τα αυτονόητα στο θέμα της Παλαιστίνης μόνο και μόνο για να τα έχει καλά με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Από την στιγμή που αυτός ο οργανισμός δεν σέβεται καν τα ανθρώπινα δικαιώματα και στην πραγματικότητα σχεδόν πάντα αντί να λύνει προβλήματα τα κάνει χειρότερα θα μπορούσε να διαλυθεί και να δημιουργηθεί κάτι νέο που δεν θα δίσταζε να πάρει απόφαση εναντίον των ισχυρών,αλλά πως να γίνει κάτι τέτοιο; από την στιγμή που σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις όλων των εθνών εξυπηρετούν Αμερικάνους και Εβραίους.

   Θέλω να σας μαρτυρήσω πως οι εικόνες της «Καλοκαιρινής Βροχής» του 2006 με τους βομβαρδισμούς της λωρίδας της Γάζας από τους Ισραηλίτες θα μείνουνε για πάντα βαθιά χαραγμένες στο μυαλό μου,και για να κλείσω δεν θα ξεχάσω πότε μια και μόνο εικόνα! 

Στο ένα παράθυρο μικρά παιδιά να κλαίνε πάνω από τους νεκρούς γονείς τους στην Γάζα και στο άλλο παράθυρο μικρά παιδιά στο Ισραήλ να ζωγραφίζουν πάνω σε πυραύλους που θα σκότωναν μετά από λίγο άλλα μικρά παιδιά στην Γάζα.


Vlasfimos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...