ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

0 Παραπληγικός ξαναμίλησε μετά από 19 χρόνια

Ένας άνδρας που είχε μείνει παράλυτος σε τροχαίο ατύχημα, κατάφερε να πει τις πρώτες του λέξεις μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Ο Σάιμον Έλις είχε υποστεί βαριά εγκεφαλική βλάβη και για όλα αυτά τα χρόνια του ήταν αδύνατο να επικοινωνήσει με τους γύρω του. Από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του η μητέρα του έχει μείνει στο πλάι του και ήταν αυτή που άκουσε το παιδί της να της ξαναλέει «σ’ αγαπώ»!

Ο Σάιμον επεφύλαξε την έκπληξη για τη μαμά του, την ημέρα των Χριστουγέννων και, μάλιστα, μπόρεσε να της ευχηθεί και «καλά Χριστούγεννα»!
«Όταν έγινε το ατύχημα, οι γιατροί τον είχαν ξεγραμμένο. Για 19 χρόνια δεν μιλούσε καθόλου. Όμως τώρα δείχνει να επανέρχεται και αυτό είναι το καλύτερο δώρο για εμένα και για τα αδέλφια του», είπε η μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...