ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

0 Σιβηρία (Φωτογραφικό αφιέρωμα)

Σιβηρία (7)
Όταν ακούτε τη λέξη «Σιβηρία», πιθανότατα σκέφτεστε απέραντες παγωμένες εκτάσεις όπου το λευκό του χιονιού κυριαρχεί. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά όπως μας δείχνει ο φωτογράφος Gelio με τις υπέροχες αεροφωτογραφίες της περιοχής Νοβοσιμπίρσκ, η οποία είναι μέρος της Δυτικής πεδιάδας της Σιβηρίας.


Σιβηρία (2)
Υπάρχουν δύο βασικοί ποταμοί σε αυτήν την περιοχή, ο Ob και ο Om.
Σιβηρία (6)
Σιβηρία (5)
Οι μεγαλύτερες λίμνες είναι οι Chani, Sartlan, Ubinskoye, μερικές εκ των οποίων είναι τόσο αλμυρές που φαίνονται τελείως λευκές.
Σιβηρία (4)
Ο σιδηρόδρομος Trans-Siberian.
Σιβηρία (8)
Σιβηρία (3)
Υπάρχει επίσης διασκορπισμένος πληθυσμός, εδώ και εκεί, καθώς και γεωργικές εκτάσεις. Η περιοχή έχει ηπειρωτικό κλίμα, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από -19C τον χειμώνα μέχρι 19C το καλοκαίρι.
Σιβηρία (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...