ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

0 Είναι στη φύση μας να μοιραζόμαστε; (Vid)

Άραγε ο άνθρωπος τα θέλει όλα δικά του ή είναι στη φύση του να μοιράζεται πράγματα; Για να το μάθουν, έβαλαν 2 παιδάκια σε ένα δωμάτιο κάθε φορά και τους έδωσαν μόνο 1 σάντουιτς. Άραγε το παιδάκι που έχει το σάντουιτς θα το μοιραστεί με το άλλο ή θα το φάει όλο μόνο του; Δείτε παρακάτω για να μάθετε.

Τα παιδιά στο βίντεο συμμετέχουν σε ένα πείραμα που θέλει να αποδείξει αν είναι στη φύση μας να μοιραζόμαστε τα υπάρχοντά μας.

Έχουν πει στα παιδιά ότι απλά τα μάζεψαν για να κάνουν μία φωτογράφιση αλλά ο φωτογράφος έχει αργήσει να έρθει.

Η κυρία στο βίντεο τους λέει ότι θα φύγει και αυτή για λίγο για να πάει να φωνάξει τον φωτογράφο. Επίσης τα ενημερώνει ότι μπροστά τους θα βρίσκεται ένα τόστ με μερέντα το οποίο μπορούν να το φάνε καθώς θα περιμένουν.

Τι γίνετε όμως όταν το ένα από τα δύο παιδιά συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει κολατσιό στο πιάτο του;

Δείτε και θα καταλάβετε:
http://www.planitikos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...