ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

1 Οι μυστικές λέσχες "Skull & Bones", "CFR", "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ", "Τριμερής Επιτροπή" και οι ιστορίες τους. 13 Share

Κι όμως, αυτή είναι η ακραιφνής αλήθεια, που οι ισχυροί φροντίζουν να αποκρύβουν από τον κόσμο, με περίτεχνα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά στημένα τεχνάσματα, προσπαθώντας να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας προς ίδιον όφελος.

Κάποιες από τις πιο γνωστές
"συντεχνίες" ή "λέσχες" ή "εταιρίες" που κατά καιρούς έχουν περάσει στο προσκήνιο είναι οι "Skull & Bones", "CFR", "Τριμερής Επιτροπή" ("Trilateral Commission") και "Μπίλντερμπεργκ" (Bilderberg). Ο λόγος, που γνωρίζουμε την ύπαρξη τους και γενικώς περισσότερα στοιχεία για τις συγκεκριμένες, είναι κυρίως επειδή τα ηγετικά τους μέλη, είναι (Μην χάσετε τα βίντεο) ...


 

άτομα με τεράστια οικονομική επιφάνεια, που κινούν τα νήματα της παγκόσμιας αγοράς και άτομα που κατέχουν καίρια πόστα στα πολιτικά δρώμενα όλων των χωρών, ιδιαιτέρως όμως των πιο ανεπτυγμένων οικονομικά χωρών.

 Τα περισσότερα στοιχεία προέρχονται από ερευνητές όπου πολλές φορές έχουν αφιερώσει ακόμη και τη ζωή τους στην αναζήτηση της εξακριβωμένης δράσης αυτών των κύκλων που κρύβονται κάτω από τα μεγαλόσχημα προσωπεία των μελών τους κατορθώνοντας να τα επιβάλλουν στην επικρατούσα κοινωνική αντίληψη.
Στην προσπάθεια απαξίωσης της αλήθειας και διαστρέβλωσης της εγκυρότητας των αποκαλύψεων οι ερευνητές αυτοί από τα κέντρα προπαγάνδας σκωπτικά ονομάζονται "συνομωσιολόγοι" και οι πραγματείες τους "συνομωσιολογίες".
Εμείς σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την παρακάτω δημοσιογραφική έρευνα και τα συμπεράσματα... δικά σας...

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική προσπάθεια να τα μαζέψεις όλα μαζί!!Ξεχωριστά κι από διάφορες πηγές βεβαίως κι έχω πληροφορηθεί για κάθε μια από τις μυστικές εταιρείες,ωστόσο το τσουβάλιασμά τους σε ένα άρθεο αποτελεί κάτι μοναδικό...ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...