ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

0 ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ

bank_noteΟι κύριοι λοιπόν που σχεδιάζουν τα χαρτονομίσματα εχουν μεγάλη φαντάσια ή γνωρίζουν πολλα περισσότερα απο εμας τους κοινούς θνητους!!βλέπουμε στο χαρτονόμισμα των 10 ελβετικων φράγκων να μας δείχνει από την μία πλευρά τον μαθηματικό Leonhard Euler (1707-1783) και από την άλλη τις τροχιές των ουράνιων σωμάτων του ηλιακού μας συστήματος.Μεχρι έδω δεν υπάρχει κατι το περιέργο!

Αν το παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε πως, στην πλευρά που δείχνει το  ηλιακό μας σύστημα, υπάρχει  μία πορτοκαλί τροχιά για έναν πλανήτη που δεν γνωρίζουμε εμεις οι κοινοι θνητοι, ή καλύτερα αν θέλετε που δεν είναι επίσημα καταγεγραμμένος.

bank_note_copy
Σε αυτόν τον πλανήτη αποδίδονται πολλά ονόματα. Τα πιο συνηθισμένα του είναι Νιμπίρου και Πλανήτης Χ.βεβαια για την επιστημονίκη κοινοτητα αυτο το ουράνιο σώμα ανηκη στην σφαίρα της φανάσιας και στο μυαλό των συνομωσιολόγων!!

Πώς του ήρθε, τώρα, του σχεδιαστή να βάλει σε επίσημο χαρτονόμισμα την τροχιά ενός πλανήτη που επίσημα δεν υπάρχει και που κανείς δεν παραδέχεται την ύπαρξή του είναι ενα θέμα απο τα πόλλα ανέξηγητα που σύμβαινουν στον κόσμο μας!
SWISSE_10 
http://ellanios.com/

http://ypogeia-drasi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...