ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

0 Άνθρωποι Και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν

l

 Η εξελικτική θεωρία κατέρρευσε ! 

 Οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι Δεινόσαυροι εξαφανίσθηκαν περίπου 50 με 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι η ιδέα των ανθρώπων για τους δεινοσαύρους περιορίζεται στα τελευταία 180 χρόνια (η λέξη δεν είχε δημιουργηθεί μέχρι το 1841). Έτσι αν ανακαλύπταμε αποδείξεις για την γνώση του ανθρώπου για αυτούς (η την συνύπαρξη) κατά τα τελευταία 200 χρόνια η επιστήμη (όπως την γνωρίζουμε) θα αναποδογύριζε τελείως !

Η εξαφάνιση των Δεινοσαύρων Απολιθώματα Ανθρώπων και Δεινοσαύρων. Ανθρώπινα κόκαλα και εργαλεία συνυπάρχουν στα ίδια απολιθωμένα στρώματα με κόκαλα Δεινοσαύρων, στο Τέξας και στην Ντακότα. Αποτυπώματα ποδιών Ανθρώπων και Δεινοσαύρων. Απολιθωμένα αποτυπώματα ποδιών δεινοσαύρων, ανθρώπων και άλλων θηλαστικών συνυπάρχουν στα ίδια απολιθωμένα στρώματα στο Τέξας και στο Νέο Μεξικό.

Richard Dawkins, Oxford “υποτιθέμενα ανθρώπινα κόκαλα σε στρώματα κάρβουνου της Ανθρακοφόρου εποχής. Εάν αποδειχθούν ως ανθρώπινα αυτά τα κόκαλα θα ανατινάξουν την θεωρία της εξελίξεως.” (Free Inquiry, V.21, No.4, 10/11/2001)


Σκεφθείτε. Γιατί είναι τόσο δύσκολο οι άνθρωποι να αποδεχτούν οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι ζούσαν μαζί ? Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια από τις αιτίες οφείλεται στο γεγονός ότι επί πολλά χρόνια μας έχουν βομβαρδίσει με πληροφορίες, στην τηλεόραση και τα βιβλία, στις αίθουσες διδασκαλίας, στις ταινίες, στα περιοδικά κλπ, ότι οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι διαχωρίζονται από 60 εκατομμύρια γεωλογικού χρόνου. Έτσι οι εξελικτικοί έφτιαξαν ένα αδιαπέραστο φράγμα.
Ένας δεύτερος λόγος που οι άνθρωποι δεν αισθάνονται καλά για αυτήν την συνύπαρξη, είναι ότι μας έχουν συνηθίσει ότι οι δεινόσαυροι ήταν γιγαντιαίες δολοφονικές μηχανές. Φαντάζονται ότι θα τους κόβανε στην μέση, η ότι οι φυτοφάγοι θα τους συνθλίβανε με τα τεράστια πόδια τους.

Ότι οι άνθρωποι είναι τόσο μικροί, χαζοί και ανίκανοι να ζούσανε στην εποχή των δεινοσαύρων. Τουλάχιστον αυτόε είναι ο τρόπος που μας παρουσιάζουν (οι εξελικτικοί επιστήμονες, οι σκηνοθέτες, οι συγγραφείς), αυτές τις τρομερές σαύρες.
Προσέξτε λοιπόν αυτές τις φωτογραφίες προσεκτικά, ερευνήστε και ίσως διαμορφώσετε κάποια δική σας άποψη, ποιος ξέρει ? Σκεφθείτε λοιπόν.

Το Φανερό Που Δεν Φαίνεται
Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντι-ανθρωπίνων αξιών σχετικά με τα θέματα προσπαθούμε και ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο.

Η Σαυροειδής Αδελφότητα του Vigeland Park
Αυτός ο δημοφιλής τόπος για τους τουρίστες περιλαμβάνει : έναν άνδρα που «παίζει» με μωρά … γυμνός, έναν ηλικιωμένο άνδρα και έναν νεώτερο … γυμνούς, ένα νεαρό κορίτσι με κοτσίδες … γυμνό, έναν ηλικιωμένο άντρα που χτυπά ένα νεαρό αγόρι … γυμνός, έναν άνδρα που κυνηγάει «τέσσερις μεγαλοφυΐες» που είναι μωρά … γυμνός, ένα αγόρι που στέκεται μπροστά από ένα άντρα … γυμνό, μια σαύρα που «αγκαλιάζει» έναν άνδρα και μια γυναίκα … γυμνούς, ένα κοπάδι μωρών κονσερβαρισμένα … γυμνά, αγόρια που τσακώνονται … γυμνά, ένας όρθιος άντρας που σηκώνει έναν πεθαμένο … γυμνοί και ακόμη περισσότεροι … γυμνοί που τους αγκαλιάζουν δρακόφιδα !!!!

Sfera con Sfera
  • Τι είναι αυτό το τόοοσο σημαντικό, που έπρεπε να αναπαραχθεί επί 8 φορές, σε εκδόσεις με μικρές παραλλαγές,  και να μπει σε μερικά, από τα πλέον σημαντικά σημεία του πλανήτη, με την αυλή του μουσείου του Βατικανού να είναι ένα από αυτά?
..και επειδή δεν είμαι “ξανθιά” ( χα χα χα ) θεωρώ πως η ερώτηση μου είναι –πως να το πω?- το (ερώτηση χωρίς απάντηση) ? Για να δούμε τα αριστουργήματα του Ιταλού καλλιτέχνη Arnaldo Pomodoro Σφαίρα εντός της σφαίρας «(Sfera con Sfera) και σχολιάζουμε πάρα κάτω.
Η Τελευταία εικόνα είναι μέσα στο Βατικανό, επαναλαμβανόμενη σε πολλά σημεία. Να μην ξεχνάει το πρόβατο-δούλος –μπριζολάκι ποιόν προσκυνάει και ποιόν υπηρετεί.
Επιπλέον αν δεν το έχετε ήδη παρατηρήσει το εν λόγο έργο τέχνης βρίσκεται ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ, στο μουσείο της.

Τι σχέση έχει ένα μουσουλμανικό κράτος με τον χριστιανισμό? Μάλιστα στην κοιτίδα του μουσουλμανισμού.  Μάλλον επειδή είναι ΤΟ ΙΔΙΟ. Αλλά αυτό σε άλλο άρθρο.
Σήμερα απόλαυσε την κοίλη Γη ή το πόσο κούφια είναι η γη, ή τον χριστιανισμό να πνίγει την γη ή … ή ..ή … ή…

Διάβασε ακόμη για τον σύγχρονο πόλεμο των θρησκειών και τους νέους θρησκευτικούς ηγέτες, για να μην θεωρείς πως μόνο οι χριστιανοί σου “πίνουν το αίμα”.   Όοοοοχι φυσικά ένα σωρό φυντάνια και κάθε καρυδιάς καρύδι είναι εδώ για να σε σώσει, αφού φρόντισες να τους παραδώσεις τα κλειδιά της ψυχής σου … όσοι έχετε ψυχή. ΕΔΩ καιΕΔΩ

Είναι Η Ψυχή Τροφή? Για Ποιούς?
ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ; Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».
  • «Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.
TERRA PAPERS μια σύνοψη
Το ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας,
είναι ένας μύθος που καλλιεργήθηκε από τα φίδια στην ανθρωπότητα,
πάντως πολλοί τώρα γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα ψέμα.
Αλλά τα σχολεία εξακολουθούν να διδάσκουν αυτό το ψέμα …
…κάνετε μια προσπάθεια να καταλάβετε ! Ίσως κάποιοι από εσάς να το καταφέρουν  !

Το Κοσμικό Φίδι και το DNA του Jeremy Narby
…ρίχνει μια σοβαρή ματιά στο πως η Νευρογεννετική Συνείδηση πληροφορεί την ευαισθητοποίηση, την γνώση τον συμβολισμό και την κουλτούρα. Η σύγκριση του των αρχαίων κοσμικών μύθων του φιδιού με την γενετική κατάσταση κάθε ζώντος κυττάρου αποκαλύπτει τον Βιομοριακό μάγο πίσω από την κουρτίνα της καθημερινής ζωής. Η ανθρωπολογική του μελέτη, η εμπειρία του με την ayahuasca* , και επιστημονική σπέκουλα υφαίνουν μια ιστορία σαμάνων που κατεβάζουν την συνείδηση τους μέχρι κάτω στο μοριακό επίπεδο με εξεζητημένα Νευροδιαβιβαστικά φίλτρα** για να προσλάβουν τις πληροφορίες που περιέχονται στο συνεκτικό ορατό φως που εκπέμπεται από το DNA.

Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA
Σύμφωνα με αυτά τα ευρήματα, το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά επίσης εξυπηρετεί την αποθήκευση πληροφοριών και τις επικοινωνίες. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι βρήκαν ότι ο γενετικός κώδικας – ειδικά το “σκουπιδό” DNA του 90% – ακολουθεί τους ίδιους κανόνες όπως όλες οι ανθρώπινες γλώσσες.

Έτσι λοιπόν συνέκριναν τους κανόνες του συντακτικού, της σημασιολογίας και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA μας ακολουθούν την γραμματική και έχουν κανόνες όπως στις γλώσσες μας. Έτσι οι ανθρώπινες γλώσσες δεν παρουσιάστηκαν τυχαία αλλά είναι ανάκλαση του κληρονομικού DNA μας. !

Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου
Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή γεράκια ? Σας γέλασαν ξανά. Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες , συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!! Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και … μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … άσε που κάνει ζέστη. Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!

Πτεροδάκτυλοι και Ankh στην Αίγυπτο
Στην αρχαία Αίγυπτο ? άντε δεν το πιστεύω ! ! !To Ankh η Crux Ansata η Κλειδί της Ζωής η Κλειδί του Νείλου κλπ … και Πτεροδάκτυλοι ? Φυσικά όχι αυτοί που ξέρετε από την Παλαιοντολογία ! Άλλωστε οι πτεροδάκτυλοι είναι και θεοί μεταξύ άλλων θεών, των σημερινών Επικυρίαρχων, διότι ΝΑΙ έχουν και αυτοί θεούς ! Η εικόνα κάτω είναι από έναμοναστήρι καπουτσίνων στο Rapperswil. Εδώ ο κόσμος βρωμάει από ερπετά! Κυρίως κροκοδειλάκια! Προφανώς οι καλόγεροι λατρεύουν τα ερπετά! Τους Πτεροδάκτυλους; Δες την εικόνα, με τι έχουν διακοσμήσει τον κήπο του μοναστηριού:!!!

 http://miastala.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...