ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

0 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ "ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ": ΛΥΝΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!

Στη φωτογραφία, οι καλοταισμένοι κηφήνες των 6 χιλιάδων (τουλάχιστον) Ευρώ μηνιαίως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην ψευτο - κυβέρνηση: Δεν αναγνωρίζουμε ποιοι είναι, αλλά σίγουρα φαίνονται πολύ ευδιάθετοι!

Και γιατί να μην είναι;

Τσεπώνουν τους παχυλούς μισθούς τους για να παίζουν σταυρόλεξα και...άλλα, έχουν ασυλία και εκατοντάδες παρατρεχάμενους κομματόσκυλα να τους λιβανίζουν, ενώ - το κυριότερο - ξέρουν πως σε περίπτωση μη επανεκλογής, απλά θα αποσυρθούν κάπου ησύχως με τα κλοπιμαία του λαού, χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει!



Εσύ, Έλληνα, που κάθεσαι και τσακώνεσαι για κόμματα, πρόσωπα και "ιδεολογίες", θυμήσου αυτή τη φωτογραφία όταν θα το ξανακάνεις: Και σκέψου πως την ώρα που εσύ δεινοπαθείς και ψάχνεις κάπου αποκούμπι, τα κοινοβουλευτικά "παχύδερμα" απλά σπάνε πλάκα μαζί σου! 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...