ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

0 Όταν τα ερπετά κυβερνούν είναι καθήκον σου να έχεις τα μάτια σου ανοικτά!

Είναι γνωστή σε όλους τους ερευνητές παγκόσμια η θεωρία του david icke που μιλά για το ότι μας κυβερνούν ερπετοειδής όντα! Συμβολισμοί , κάθετη κόρη ματιού ,αλλαγή προσώπου στην κάμερα , παράξενη κίνηση της γλώσσας είναι τα σταθερά σημάδια αυτών των ερπετοειδων όντων.Στο youtube αν γράψετε τον όρο reptilians signs θα βρείτε ουκ ολίγα βίντεο με πολιτικούς που είτε αλλάζουν σχήμα προσώπου στην κάμερα, είτε τα μάτια τους γίνονται με κατακόρυφη κόρη , είτε χρησιμοποιούν παράξενα την γλώσσα τους όταν μιλάνε. 

Στο προηγούμενο διάστημα έχουμε αναρτήσει βίντεο και άρθρα με την συνήθεια της κυρίας Μερκελ να κράτα τα χεράκια της σε ένα προκαθορισμένο σύμβολο σχήμα (παντεποπτης οφθαλμός ) κάθε φορά που μιλά στην τηλεόραση , το ίδιο επισημάναμε και για τον Γεωργακη Παπανδρέου. 


Φαίνεται όπως έχουμε καταλάβει ότι ο κρυφός συμβολισμός είναι εντολή σε όλους τους εντολοδόχους της νέας παγκόσμιας τάξης να τον δείχνουν ώστε έτσι να δηλώνουν την απόλυτη υποταγή στο σχέδιο και να δημιουργούν αρχετυπική σφραγίδα στο μυαλό των ανυποψίαστων!ΔΕιτε παρακάτω τα βίντεο και τις φώτο γιατί μετά θα σας δείξουμε κάτι πολύ παράξενο με τον νέο μας πρωθυπουργό...


Όταν εγινε η ορκωμοσία στην λήψη του Μεγκα ο νέος πρωθυπουργός εθεάθη να στέκεται για πάρα πολύ ώρα με την συγκεκριμένη στάση!! 

Πράγμα δύσκολο να στέκεσαι σαν αγγούρι και χωρίς λόγο! Δεν προλάβαμε να γράψουμε το βίντεο και έτσι ξεκινήσαμε έρευνα ονλινε για να σας το φέρουμε ...σε αυτή την έρευνα λοιπόν παρατηρήσαμε κάτι εξίσου ανατριχιαστικό ! 

Κοιτάξτε το βίντεο και μετρήστε πόσες φορές ο νέος πρωθυπουργός θα .....κάνει το φιδάκι με την γλωσσίτσα του!!!! Και πείτε μας με ειληκρινια ...εσείς? μπορείτε να το κάνετε αυτό που κάνει?.... εσείς όταν μιλάτε ...κάνετε τόσες πολλές φορές σσσσσσσ? σαν φιδάκι?..... Σήμερα είναι 12/11/2011 και σας υποσχόμαστε οτι θα φέρουμε σύντομα μεγάλα στοιχεία για το θέμα των ερπετοειδων...για αυτό ειλικρινά...σκεφθείτε ότι σε ένα κβαντικό σύμπαν τα πάντα είναι πιθανά...και αφήστε τον εγκέφαλο σας ελεύθερο και όχι δογματικό....είναι απίστευτα τρελή η πραγματικότητα μας !!! Απίστευτη και ...φαρμακερή!!!
 
 STRANGER
 http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...