ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!! ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ VHF!!


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ VHF!!

Στο Pavarovo της Ρωσίας υπάρχει ένας πολύ μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός. Το λέω αυτό γιατί είναι ένας σταθμός που δεν μεταδίδει τραγούδια, διαφημίσεις ειδήσεις ή κοινωνικά προγράμματα!! Το μόνο που μεταδίδει είναι ένα πολύ παράξενο ηχητικό σήμα, το οποία είναι συνεχές 24 ώρες το24 ώρο!! O ραδιοφωνικός αυτός μυστηριώδης ήχος έχει ονομαστεί UVB-76. Είναι στα βραχέα κύματα και εκπέμπει στην συχνότητα 4625kHz δηλαδή (AM full carrier)!! O σταθμός είναι γνωστός σε πολλούς που ασχολούνται με το θέμα αυτό ως (The Buzzerβομβητής συσκευής παραγωγής ήχου
. Το ονόμασαν έτσι γιατί παράγει έναν μονότονο ήχο (βουητό) το οποίο και είναι επαναλαμβανόμενο. Είναι επαναλαμβανόμενο 25 τόνοι ανά ένα λεπτό για 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!!Ο σταθμός αυτός αν και έχει φτιαχτεί το 1970 το σήμα αυτό παρατηρήθηκε πρώτη φορά στις 6/9/ 1982. Σε όλα αυτά τα χρόνια που εκπέμπει μέχρι και σήμερα έχει διακόψει την μετάδοση του σήματος 7 φορές για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, την θέση του ήχου παίρνει θέση μια Ρώσικη φωνή που λέει τα εξής:

<<ΕΛΑΦΩΝ……ΣΤΟΥΣ 317…. ΠΡΟΣΟΧΗ!!>>

<<ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΡΟΚΡΑΝΕΝ…….ΣΤΟΥΣ 447…ΑΠΟΨΕ!!>>

<<ΜΗΝΥΜΑ. ΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ 1100 MHz …. ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΜΥΝΑΣ ΟΝΕΙΡΟ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΕΙ!!>>

<<ΠΡΕΠΕΙ…..ΒΖΖΖΖΖ (ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΗΧΟΣ) ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ…..ΒΖΖΖΖΖ (ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΗΧΟ )……>>

<<…………….(ΚΕΝΟ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΗΧΟΣ)………….>>


<<……….(ΦΩΝΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ)……….
 

Ότι καταλάβατε κατάλαβα...


Μετά από αυτό ο μυστηριώδεις ήχος ξανάρχισε, αυτό είναι ένα απόσπασμα που μου το έδωσε ένας φίλος ερευνητής που ασχολείται μόνο με αυτό το θέμα. Τα αλλά φωνητικά αποσπάσματα δεν θα ήθελα να τα ανακοινώσω για ευνόητους λόγους!!

Στις 3/1/2003 άλλαξε και άρχισε να εκπέμπει έναν διαφορετικό ήχο σε υψηλότερο τόνο μεγαλύτερης διάρκειας!! Αν και τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προηγούμενο ήχο. Πολλές φορές έχουν ακουστεί πίσω από αυτόν τον μονότονο ήχο κάποιες συνομιλίες αλλά και άλλους θορύβους του περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι το μικρόφωνο του σταθμού είναι ανοιχτό και ότι κάποιοι είναι εκεί συνέχεια πίσω από την συσκευή που παράγει αυτόν τον ήχο. Αυτό σημαίνει ότι ο σταθμός έχει ανθρώπους μέσα συνέχεια που δουλεύουν ποιος ξέρει γιατί.

Ο συγκεκριμένος πομπός βρίσκετε στο Pavarovo της Ρωσίας που είναι κοντά στο Selnechnogorsk και Zelenogrand γύρω στα 37 χιλιόμετρα μακριά από την Μόσχα. Η τοποθεσία οπού βρίσκεται ο ραδιοφωνικός σταθμός ήταν άγνωστη ακόμη και για τους ίδιους τους Ρώσους αν και φτιαγμένος από το 1970 έγινε γνωστό με την πρώτη εκπομπή με τον παράξενο αυτό ήχο το 1995!!

Κανένας δεν ξέρει τον πραγματικό σκοπό του ραδιοφωνικού αυτού σταθμού, αλλά ούτε και γιατί υπάρχει!! Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να συλλέξει πληροφορίες αλλά και να πλησιάσει εκεί. Αν κάποιος βρεθεί καταλάθος εκεί πολύ ευγενικά θα τον διώξουν ειδικοί φρουροί. Αν και πολλοί δημοσιογράφοι έχουν προσπαθήσει έστω και μέσω της κυβέρνησης να πάρουν κάποια άδεια για να παραβρεθούν εκεί δεν έχουν καταφέρει τίποτα μέχρι στιγμής!!

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πολλά και διάφορα για το συγκεκριμένο σταθμό. Όπως ότι επικοινωνούν με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό ή ότι επικοινωνούν με κάποιον εσωγήινο πολιτισμό!! Αυτό ίσως είναι το πιο πιθανόν γιατί τα ραδιοκύματα πρώτα μπαίνουν στο εσωτερικό της γης και ύστερα από πολύ ώρα βγαίνουν στην επιφάνεια!! Κάποιοι άλλοι λένε ότι ίσως είναι κωδικοποιημένα μηνύματα για στρατιωτικούς σκοπούς μ αυτό έμενα μου φαίνεται απίστευτο γιατί οι άλλες μυστικές υπηρεσίες των ξένων κρατών θα τα είχαν πιάσει και θα τα είχαν αποκωδικοποιήσει!!

Υπάρχουν έντονες φήμες ότι όλα ξεκίνησαν από μια αποστολή που είχε γίνει από μια γεωλογική ομάδα το 1967 άλλοι λένε πιο μπροστά σε κάποια βαθειά τούνελ της Σιβηρίας!! Η ομάδα αυτή χρησιμοποίησε ένα ειδικά εξοπλισμένο γεωτρύπανο για να μπορέσει να πάει πολύ βαθειά!! Είναι πολύ γνωστό ότι οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοιου είδους γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν τα 20 χιλιόμετρα βάθος!!


Όταν αυτή η ομάδα έφτασε σε βάθος 14.5 χιλιόμετρα βάθος βρέθηκαν σε ένα τεράστιο κοίλωμα μέσα βαθειά στην γη!! Μαζί τους είχαν πολύ ευαίσθητα μικρόφωνα για να ηχογραφήσουν τον μετατοπισμό των πλακών της γης, όταν άρχισαν να στήνουν τα μικρόφωνα γύρω τους τους ξάφνιασε μια τεράστια νυχτερίδα που βγήκε από ένα άνοιγμα, από αυτό το άνοιγμα έβγαινε και καθαρός αέρας οπού και τους προξένησε τεράστια έκπληξη!! Όταν έφτασαν στην τρύπα υπήρχε ένα τεράστιο χάος από κάτω έτσι έβαλαν εν από τα μικρόφωνα για να ηχογραφήσουν ότι υπήρχε εκεί. Αυτό που ηχογράφησαν τους έκανε να ανατριχιάσουν όταν το άκουσαν, γιατί ήταν χιλιάδες κραυγές πόνου και αγωνίας από ανθρώπους!!!!!

Στις έρευνες αυτές επικεφαλής ήταν ο διάσημος γεωλόγος Δρ. Ασσάκωφ (Azzacove) o ίδιος είχε δηλώσει τότε: "Σαν Κουμουνιστής είμαι άθεος , δεν πιστεύω σε ουρανό ούτε στην βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας που είμαι μετά από αυτό που ανακαλύψαμε να πιστέψω στην κόλαση!! Δεν λέω ψέματα, ξέρω πολύ καλά τι είδαμε και το τι ακούσαμε, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες τις Κολάσεως!! ". Αργότερα στο Κρεμλίνο είχε δηλώσει σε ανωτέρους του κόμματος: "Στην αρχή πιστεύαμε ότι οι φωνές αυτές ερχόντουσαν από τα σύνεργα μας, αλλά όταν καταλάβαμε από πού προερχόντουσαν οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν!! Οι κραυγές δεν ήταν από ένα άτομο αλλά από χιλιάδες!!".

Οι Σοβιετικοί ασχολήθηκαν πολύ σοβαρά με το ζήτημα αυτό και έχουν φτιάξει μια βάση πάνω από την θρυλική αυτή τρύπα. Η βάση αυτή έχει και ένα ραδιοφωνικό σταθμό όπως αυτός που προ ανέφερα πιο πάνω οπού είναι γνωστός σε πολύ λίγα άτομα!! Τέτοιους ραδιοφωνικούς σταθμούς η Ρωσία έχει 3 και κανένας δεν ξέρει για πιο λόγο υπάρχουν αλλά και τους ήχους που παράγουν για πιο λόγο είναι. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τις φωνές αυτές που είχε καταγράψει η γεωλογική ομάδα.


Το 2005 οι Ρώσοι πίστεψαν ότι ίσως η ηχογράφηση να ήταν πλαστή έτσι πήραν την κασέτα για υψηλή ανάλυση σε υπέρ πρόγραμμα ήχου και ανάλυσης!! Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά!! Αν ήταν φάρσα θα έπρεπε να είχαν μαζέψει 320.000 άτομα να ουρλιάζουν όλα μαζί με αγωνία και πόνο, εκτός αυτό υπάρχουν και κάποιες ακαταλαβίστικες φράσεις σε μια γλώσσα που δεν είναι γνωστή πουθενά στο κόσμο. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η κασέτα είναι γνήσια και αν ήθελαν να κάνουν κάποια φάρσα θα έπρεπε να βρεθούν κάπου οπού 320.000 άτομα θα έπρεπε να βασανίζονται, γιατί τα ντεσιμπέλ δείχνουν από την κάθε φωνή ότι μόνο άμα βασανίζονται βγαίνει τόσο δυνατά και καθαρά.


Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι 3 αυτοί σταθμοί έχουν κάτι κοινό και τα σήματα αυτά πηγαινοέρχονται από τον ένα σταθμό στον άλλον. Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Ρώσοι έχουν έρθει σε επαφή με (Τους Από Κάτω) και ότι δεν έχει να κάνει με την Κόλαση αλλά με την μέση γη!! Οι υποθέσεις είναι πολλές και διάφορες μα δεν είναι τυχαίο ότι εθεάθη πολλές φορές ο Δρ. Ασσάκωφ να μπαινοβγαίνει από τον συγκεκριμένο σταθμό...Ένα περίεργο μήνυμα άρχισε να εκπέμπει από ένα VHF στην συχνότητα 169.065 στην Ελλάδα από την περιοχή της Πεντέλης!! Το συγκεκριμένο μήνυμα έλεγε τα εξής:

<<ΑΔΕΡΦΙΑ!!……..ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΑΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΧΤΟΙ………ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΕ ΗΛΦΙΟΝ…..>>

<<ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΑΛΑΔΑΣ……….ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ……..ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΑΥΠΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΗΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ………>>

<<ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ……..ΟΙ ΕΛΜΑΤΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΟΝ……….Η ΟΝΕΙΡΟ-ΝΑΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 13:00 ΕΩΣ 15:00………….>>

<<ΜΕΛΕΧΘ…ΜΕΛΕΧΘ….ΙΝΘ…..ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ………..ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΠΝΟΥΣ……ΝΟΛΘΧ ΝΙΑΡΧ ΜΕΛΙΕΘΧ…….>>

Αυτό το μήνυμα παιζόταν 3 μέρες ανά μια ώρα, αν και η συχνότητα ήταν γνωστοί στους ραδιοερασιτέχνες που ανήκει γινόταν παρεμβολή και μπορούσαν να εκπέμπουν χωρίς να ξέρουν από πού……

Για όσους ξέρουν το μήνυμα απευθύνεται με όσους ασχολούνται με την ονειρική συνείδηση!! Κάτι όμως δεν πάει καλά γιατί η γλώσσα που χρησιμοποιεί μοιάζει με την γλώσσα των ξωτικών. Δείχνει να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες. Αν και είναι πολύ αινιγματικό μήνυμα κάποιοι νόμιζαν ότι έκαναν φάρσα!! Ποιος θα έκανε φάρσα 3 μέρες συνεχόμενες ανά μια ώρα;

Το θέμα είναι ακόμα υπό έρευνα, από διαφόρους ερευνητές. Στην συγκεκριμένη συχνότητα υπήρχε ένας περίεργος βόμβος για ένα διάστημα 3 μηνών οπού και σταμάτησε απότομα, από τότε δεν έχει ξανά ακουστεί τίποτα. Το συμβάν αυτό έγινε στις 2/2/2002. Έχουν πολλές φορές κάποιοι εκπέμψει πολλά περίεργα μηνύματα μα αυτό εδώ ήταν το πιο παράξενο από όλα. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!


ΠΗΓΗ: www.invisiblelycans.gr

kalyterotera.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...