ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

0 Νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι το 48% των Νεοϋορκέζων ζητάει νέα έρευνα για την κατάρρευση του Κτιρίου 7 του World Trade Center


Από : World911Truth.org / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Καθώς η 10η επέτειος των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 έφτασε, μια νέα δημοσκόπηση της Siena δείχνει ότι οι μισοί από τους Νεοϋορκέζους σήμερα υποστηρίζουν ότι πρέπει να διεξαχθεί μία νέα έρευνα για την κατάρρευση του Κτιρίου 7 του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (World Trade Center) στη Νέα Υόρκη.
Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ένας στους τρεις Νεοϋορκέζοι δεν γνώριζαν την κατάρρευση του Κτιρίου 7 και, παρά τη σημασία των γεγονότων εκείνης της ημέρας, μόνο το 25% έχει δει το βίντεο του Κτιρίου 7 να καταρρέει σε ελεύθερη πτώση. Μόνο το 14% θα μπορούσε να προσδιορίσει το όνομα του ουρανοξύστη.
Επιπλέον, η δημοσκόπηση δείχνει ότι μόνο το 49% που ήταν ενήμεροι για κατάρρευση κτιρίου 7 πιστεύουν ότι έπεσε εξαιτίας της πυρκαγιάς. Το 24% πιστεύουν ότι ήταν μια ελεγχόμενη κατεδάφιση, και το 23% δεν είναι σίγουροι.


Η δημοσκόπηση διεξήχθη το Μάιο του 2011 με πρωτοβουλία του ‘Remember Building 7 (‘Θυμηθείτε το Κτίριο 7’), μια ομάδα στην οποία συμμετέχουν και μέλη οικογενειών θυμάτων της 9 / 11, καθώς επίσης και της μη κερδοσκοπική ςοργάνωσης ‘NYC CAN’ και της οργάνωσης ‘Architects and Engineers for 9/11 Truth’ ή ‘AE911Truth’ (Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί για την Αλήθεια της 9 / 11).

Τέσσερα μέλη οικογενειών της 9 / 11 και τέσσερις εκπρόσωποι της AE911Truth εμφανίζονται σε ένα ιστορικό τηλεοπτικό διαφημιστικό που βλέπεται σε όλη την πόλη της Νέας Υόρκης. Οι άνθρωποι που εμφανίζονται στην τηλεοπτική διαφήμιση ζητούν από το κοινό να μάθει για την κατάρρευση του Κτιρίου 7 και προκαλούν τους αξιωματούχους των ΗΠΑ στο NIST για τα συμπεράσματά τους σχετικά με το συμβάν.


Δείτε το βίντεο:

Βρείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα και θα δείτε την τηλεοπτική διαφήμιση σε www.RememberBuilding7.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...