ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

0 Επανασύνδεσαν το ρεύμα για οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν

Έναν νέο τρόπο διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια της κυβέρνησης επινόησαν οι πολίτες της Βέροιας.
Σύμφωνα με έναν από αυτούς: Σήμερα, που ο πολίτης απολαμβάνει την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια, όπου η ευνομία και η κρατική αρωγή είναι ο κανόνας, πολίτες της Βέροιας αποφάσισαν να εγκληματήσουν. Άρχισαν να επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα. Αντιδρώντας στην επέλαση της βαρβαρότητας, επανασυνδέουν το ρεύμα σε οικογένειες που δεν μπορούσαν να το πληρώσουν. Και το ηλεκτρικό είναι κοινωνικό αγαθό.

Είναι εγκληματική αυτή η συμπεριφορά στους πολίτες της πατρίδας μας, που αν και τους οδήγησαν στην ανεργία και την ανέχεια, τώρα τους καταδικάζουν και σε τριτοκοσμική καθημερινότητα.



Με αυτές τις σκέψεις, ομάδα πολιτών της Βέροιας, άνοιξαν τη «χελώνα» της ΔΕΗ, εν αγνοία του ιδιοκτήτη, επανασύνδεσαν το ρεύμα και σκέπασαν τη «χελώνα» με ένα αυτοκόλλητο που γράφει: «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Κοινωνική αλληλεγγύη – συνδέουμε το ρεύμα».


zougla
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...