ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

0 Σε φυτό στον Αμαζόνιο, "φάρμακο" για τον καρκίνο!

Ενα φυτό στον Αμαζόνιο, δίνει ελπίδες σε γιατρούς και ασθενείς για τη δημιουργία νέων, πιο αποτελεσματικών και λιγότερο τοξικών θεραπειών κατά του καρκίνου!
  Οπως ανακοίνωσαν οι ερευνητές του Κέντρου Βιοτεχνολογίας Αμαζονίας (CBA), μετά από 4 χρόνια πειραματικών δοκιμών, κατάφεραν να ανακαλύψουν έναν ορισμένο τύπο μικροοργανισμών που ζουν μέσα σ' ένα φυτό της περιοχής. Αφού τους απομονώσανε, έβγαλαν από αυτούς μια ουσία την οποία στην συνέχεια δοκίμασαν σε καρκινικά κύτταρα.
 "Διαπιστώσαμε πως η συγκεκριμένη ου��ία είχε αποτέλεσμα. Η δοκιμή ήταν επιτυχής!", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο συντονιστής του CBA, Ρούντι Προκόπιο, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για την ονομασία του φυτού.


   "Ο στόχος μας είναι η δημιουργία φαρμάκων κατά του καρκίνου που να είναι λιγότερο επιθετικά για τους ασθενείς", πρόσθεσε. Στα σχέδια των ερευνητών είναι ένα ακόμα πειραματικό στάδιο με εφαρμογή σε ζώα πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές σε ανθρώπους.
  Το ευχόμαστε ολόψυχα!!

http://www.pyles.tv/News/Health/amazon.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...