ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

0 Χαυλιόδοντες από την παλαιοανθρωπολογική περίοδο βρέθηκαν στη Μεγαλόπολη

Χαυλιόδοντες μήκους 5 μέτρων που είχαν έρθει
στο φως από τους αρχαιολόγους
 στην περιοχή Μηλιές Γρεβενών, το 2007
Δύο χαυλιόδοντες, μήκους περίπου δυόμιση μέτρων, έφεραν στο φως οι εργασίες που πραγματοποιούσε πριν από λίγες ημέρες η ΔΕΗ, στο Ίσιωμα της Μεγαλόπολης.

Οι αρχαιολόγοι της ΛΘ'Α Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που επέβλεπαν τις εργασίες αντίκρισαν τα ευρήματα, δίχως έκπληξη, καθώς στην ευρύτερη περιοχή έχουν βρεθεί στο παρελθόν και άλλα παλαιοανθρωπολογικά ευρήματα. 

Τα σημαντικά ευρήματα μεταφέρθηκαν στο αρχαιολογικό μουσείο Μεγαλόπολης κι ένα τμήμα αυτών στο αρχαιολογικό μουσείο Τρίπολης.


Πηγή: Εφημερίδα Express
Πηγή εικόνας: Εφημερίδα Το Βήμα

http://erroso.blogspot.com/\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...