ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

0 '' Παραφυσικές εφαρμογές'' για το android κινητό σας...

Ο χρήστης ενός smartphone κινητού τηλεφώνου μέσα από μία τεράστια γκάμα εφαρμογών (apps) μπορεί να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο, να κάνεις άμεσα τις ηλεκτρονικές του αγορές, να το χρησιμοποιήσει σαν ηλεκτρονικό υπολογιστή, να το χρησιμοποιήσει φυσικά σαν τηλέφωνο, κ.τ.λ.
Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και εφαρμογές που σχετίζονται καθαρά με παραφυσική δραστηριότητα!

Για παράδειγμα, στα smartphones που χρησιμοποιούν android λογισμικό, η εφαρμογή Ghost Radar δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να εντοπίζει με το κινητό του τηλέφωνο “ενεργειακά πεδία” και φαντάσματα που βρίσκονται κοντά του, ενώ η εφαρμογή Ghost EVP Analyzer ηχογραφεί οτιδήποτε παράξενους ήχους ή EVP που μπορεί να “πιάσει” το ακουστικό του τηλεφώνου, τους αποθηκεύει και στη συνέχεια τους εξετάζει σε μία πιο προσεκτική και καθαρή ανάλυση!
(περισσότερα στοιχεία μπορείτε να δείτε εδώ)
Όποιος αναγνώστης χρησιμοποιεί android συσκευή, ας δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω apps και να μας γράψει έπειτα τις… παραφυσικές του εμπειρίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...