ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

0 Χρυσό Μετάλλιο για το Λικέρ από Μαστίχα Skinos, σε Διεθνή Διαγωνισμό Ποτών στο Σαν Φρανσίσκο


Πρώτη θέση για το Λικέρ από Μαστίχα Skinos, στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποτών στο Σαν Φρανσίσκο αναδεικνύοντας τη μαστίχα  σε χρυσό προϊόν για τη χώρα μας.

Η παγκόσμια Διάκριση του Skinos οφείλεται προφανώς στην πολύτιμη ουσία της ελληνικής γης, τη μαστίχα, και τη συνταγή του αλλά  κυρίως στον εμπνευστή του. Ονομάζεται Δημήτρης Σταϊνχάουζερ και είναι από τον Πειραιά. Η σκέψη του ήταν πως ένα προϊόν όπως η μαστίχα, το οποίο δεν παράγεται πουθενά αλλού στον κόσμο, δεν έπρεπε να μείνει ανεκμετάλλευτο.


Φέτος το Skinos συμπλήρωσε 6 χρόνια κυκλοφορίας. Εξάγεται σε Αυστραλία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισραήλ, Καναδά, Κύπρο, Λίβανο, Μονακό, Ολλανδία, Ρουμανία, Τουρκία και σε 20 πολιτείες των ΗΠΑ.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού

http://www.myskinos.com/ via http://goodnews.gr
http://www.kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...