ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

6 Έτοιμη η επιτροπή για τα μπλογκ!!!

Έτοιμη η επιτροπή για τα μπλογκ

Ο Μανδραβέλης, μια από τις πλέον ξεφωνημένες, δημοσιογραφικές «πόρνες» της Νέας Τάξης, αλοφούζειας «ενδυμασίας», συμμετέχει στην «Επιτροπή» εναντίων των ιστολογίων.
Και μόνο αυτό τα λέει ΟΛΑ…

Διαβάστε από το:
http://news247.gr

Το όνομα του Πάσχου Μανδραβέλη, δημοσιογράφου και κυρίως αρθρογράφου, είναι ανάμεσα στα υπόλοιπα στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή για το ηλεκτρονικό έγκλημα, η οποία συστάθηκε με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Ειδικότερα, η επιτροπή θα καταθέσει προτάσεις για το θέμα της ταυτοποίησης των διαχειριστών blogs και της διεύρυνσης του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.

Η επιτροπή θα πρέπει να έχει καταθέσει τις προτάσεις της μέχρι τις 30-9-11 και για τα μέλη της δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) κ. Αθανάσιος Ράντος και μέλη οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος.

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.

Διαβάστε και το:
«Η Επιλεκτική Δημοκρατία των Μανδραβέληδων»

6 σχόλια:

  1. οι δικτατορίες πάντα φοβόταν την αλήθεια! ντροπή και πάλι ντροπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη συμπεριφορά τους χιλιάδες Ελληνικά μπλόγκς θα κλείσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χούντα του Παπανδρέου δείχνει τα δόντια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα blogs δεν θα κλείσουν. Αντιθέτως θα γίνουν δυνατότερα. Δεν μας τρομάζουν αυτοί οι κύριοι, θα αντιδράσουμε και θα τους κάνουμε ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός άνθρωπος θα δεχτεί να γράφει επώνυμα τις σκέψεις του?Λες και δε ξέρουμε πώς λειτουργεί το διεφθαρμένο σύστημα στην Ελλάδα!Θέλουν να μας φιμώσουν οι άθλιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν περάσουν οι απόψεις του μανδραβέλη τότε θα πρέπει να ανακηρυχθεί προστάτης άγιος των blogger.

    ευτυχώς που υπάρχει και αυτός στην επιτροπή και μπορεί να βγεί κάτι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...