ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

0 Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (Photos )


Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (3)
Έχοντας ήδη παρουσιάσει το φθηνότερο αυτοκίνητο, η ινδική εταιρεία Tata Group παρουσιάζει το σπίτι των 507 ευρώ.


Πρόκειται για ένα σπίτι – προκάτ, 20 τετραγωνικών μέτρων, με τοίχους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, από ίνες κοκοφοίνικα ή από γιούτα, που κατασκευάζεται μέσα σε μια εβδομάδα.
Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (1)
Εννοείται πως στην τιμή δεν περιλαμβάνονται μόνο οι τοίχοι αλλά και όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή παράθυρα, σκεπές, πόρτες αλλά και ανέσεις για τον ιδιοκτήτη του.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο μειονέκτημά του είναι η μικρή σχετικά διάρκεια ζωής, αν και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως στέγη για άπορους ή να τα προσφέρει δωρεάν το κράτος σε όσους αδυνατούν να έχουν ένα σπίτι.
Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (2)
Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (4)
Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (5)
Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (6)
Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (7)
Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...