ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

1 Kαλλιέργεια του μέλλοντος με υψηλά κέρδη η σπιρουλίνα


Mια σοβαρή εναλλακτική πρόταση για την εξασφάλιση ενός κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητου εισοδήματος αποτελεί η καλλιέργεια της τροφής του μέλλοντος που ακούει στο
όνομα σπιρουλίνα.

Mια σοβαρή εναλλακτική πρόταση για την εξασφάλιση ενός κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητου εισοδήματος αποτελεί η καλλιέργεια της τροφής του μέλλοντος που ακούει στο όνομα σπιρουλίνα.


Μπορεί το κόστος της επένδυσης μιας μονάδας παραγωγής σπιρουλίνας να είναι αρκετά υψηλό, καθώς ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ ανά στρέμμα, και η καλλιέργεια να είναι ιδιαιτέρως απαιτητική σε χρόνο και σε γνώσεις, ωστόσο τα έσοδα τα οποία μπορεί να αποδώσει το μικροσκοπικό φύκι που αναπτύσσεται σε νερό δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο.

Μία μέση στρεμματική απόδοση εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που απαιτεί η καλλιέργεια της σπιρουλίνας μπορεί να φθάνει σε επίπεδο ακαθάριστων εσόδων ακόμα και τις 30.000 ευρώ.

Η σπιρουλίνα σήμερα καλλιεργείται στη Νιγρίτα Σερρών, μια περιοχή ιδανική για την παραγωγή του φυκιού λόγω των γεωθερμικών πηγών, η οποία συνδυάζει όλες τις παραμέτρους που απαιτούνται για την καλλιέργεια.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις εκτιμήσεις ειδικών, και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας όπου υπάρχουν γεωθερμικά πεδία υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης αυτής της καλλιέργειας.

ethnos
http://tampouloukia.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. εχουμε πολλά που μπορούμε να παράγουμε...αρκει να βοηθήσει και το κράτος λίγο (εδω γελάμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...